_MG_3326
_MG_0431

Selskap

Leter du og din bedrift etter en opplevelse for en gruppe fra 40 til 200 personer. Ønsker dere en annerledes fest, firmaarrangement, sommerfest,  julebord, kundearrangement eller har dere noe å feire? Vi har den perfekte løsning i kreative lokaler.

En boblende start på kvelden!

Start kvelden med en boblende vinsmaking sammen med en av våre vinkyndige servitører. Dere får en innføring i Europas musserende viner gjennom en kort teoretisk bit og en smaking av ulike musserende viner.

Kjøkkenfest/Mingling

Denne kvelden er våre kunnskapsrike og kreative kokker deres verter og inviterer dere inn på kjøkkenet til en smaksrik kjøkkenfest. Underholdningen for kvelden er kokkenes beste tips! De forteller om hva de har laget og har du andres spørsmål svarer de gladelig på det også. Kokkene komponerer en meny med retter fra vann og land med en sødmefull avslutning, og dere beveger dere fritt rundt på kjøkkenet og henter tallerkener med de deiligste smaker hos kokkene. Vi dekker bordene og dere nyter maten i vår stemningsfulle restaurant.

Dette egner seg godt for grupper fra 40 til 200 personer.  Vi lover en uforglemmelig og unik matopplevelse i flotte lokaler.

Chef's table med privat kokk og egen vinkyndig servitør

Denne kvelden dekker vi et lekkert bord i et av våre toppmoderne kjøkken, og gir våre beste matkunstnere frie tøyler. Mens kokkene tryller frem den ene fristelsen etter den andre, kan du og dine gjester lene dere tilbake og bli forført av deres kreativitet, finslepne teknikk og spennende smakssammensetninger.
Menyene varierer, men de vil alltid være basert på sesongens aller beste råvarer.

Et måltid er ikke komplett uten noe godt i glasset. Vår vinkyndige servitør plukker frem noen skikkelige godbiter fra kjelleren, og dere får oppleve hvordan den rette vinen løfter de ulike rettene til nye høyder. Deres vinkyndige servitør vil forklare grunnprinsippene bak kunsten å kombinere mat og vin, og kokken deler villig av sine kunnskaper om råvarer, smak, teknikk og utstyr.
Vi garanterer en smakfull og lærerik opplevelse dere sent vil glemme.
Kveldens meny består av fem retter.  

Helaften med vinsmaking og deltagende teambuilding!

Selskapet deles i to grupper etter en eventuell felles aperitif ved vårt inngangsparti.
Den ene gruppen vil sammen med vår vinkelner opplever smaksforskjellene på champagne, cava og prosecco, mens den andre gruppen deltar på kjøkkenet sammen med våre kokker hvor de er med på å lage en av kveldens retter.
Etter ca. en time bytte vi om på gruppene slik at alle gjestene får med seg både vinsmaking og kokkelering.
Den første retten er gjestene selv med å lage, deretter er det kokkene på Kulinarisk Akademi som overtar regien på kjøkkenet.
Dere får vinsmaking, kokkekurs og 3-retter med tilhørende vinmeny (sittende middag).
Dette egner seg godt for grupper fra 50 til 110 personer
*Helaften kan kun gjennomføres på vår hovedavdeling

En hyggelig aften med kollegaer

Denne kvelden er det kokkene ved Kulinarisk Akademi som får frie tøyler.
Det vil bli komponert spennende retter med utrolige smaksammensetninger, og kvaliteten ligger i toppsjiktet av hva landets dyktigste kokker kan levere.
Vi garanterer en smakfull opplevelse!
Kveldens meny består av 4- eller 5-retter.
Minimum antall 30 pers.

Juleverksted

Lag spiselig julepakker som dere tar med hjem i egen goodiebag. Dere får kyndig veiledning av våre kokker og er selv med og lager 4-5 forskjellige julegaver av de lekreste råvarer, det deltagende kokkekurset har en varighet på ca. 1,5 time. Etter endt juleverksted serverer vi en velsmakende 3 retters middag.
Dette egner seg godt til grupper fra 20-60 personer. Vi lover engasjement og en annerledes opplevelse for kveldens julebord.
Inkludert i deltagende juleverksted er goodiebag til å ta med hjem, forkle og 3-retters middag.

Produktpresentasjoner, mini-messer, kick-offs og lanseringer

Kombinasjonen skreddersydde lokaler og matfaglig kunnskap gjør Kulinarisk Akademi til et drømmested for enhver kommersiell anledning hvor mat og drikke spiller en viktig rolle.
Som i alle møte- og eventsammenhenger tilbyr vi hele spekteret; fra det enkleste – med velutstyrte lokaler med servering av mat og drikke – til skreddersydd opplegg fra idé til gjennomføring.

Finner du ikke det du leter etter? Ta kontakt, så kan vi skreddersy ditt arrangement.

Mail: cv@kulinariskakademi.no