KA__1095
ka-jul-145

EVL

Elise

Stokk├©ya_1216 1

Céline

Heidi1











Tine


KR

Stokk├©ya_1261

Morten


jonas

Stokk├©ya_1160

Stokk├©ya_1107

Stokk├©ya_1140 1

Ole-Kristian

Michael


Synne






























































































Espen Vesterdal Larsen

Daglig leder og medeier
Telefon: 23 23 15 80
Epost: evl@kulinariskakademi.no
Espen kommer fra Steinkjer, og har jobbet på KA siden oppstarten i 2008. Han har oppnådd en rekke topplasseringer med kokkelandslaget i perioden 1997-2008, hvor gull i Worldcup 2006 og Olympisk Mester i 2008 står som de klare høydepunktene. Allsidig, kreativ og med klare mål for utviklingen av KA. Bakgrunn som kokk og konditor.




Elise Bratteng Rønning

Assisterende daglig leder
Telefon: 21 39 55 72
Epost: ebr@kulinariskakademi.no
Elise kommer fra Utskarpen i Rana. Hun gikk læretiden på Britannia Hotel i Trondheim, og ble senere commis på kokkelandslaget der hun endte perioden med gull i OL i 2008. Hun gikk så videre på Hotell ledelse på Ecole hôtelière de Lausanne i Sveits frem til 2010. Jobbet som assisterende hotellsjef på Bekkjarvik Gjestgiveri og var koordinator for Ørjan Johannesen frem mot Bocuse d'Or i 2012.



Jostein Medhus

Mat- og drikkefaglig rådgiver og medeier
Telefon: 23 23 15 80
Epost: jm@kulinariskakademi.no
Jostein har tidligere vært manager for Det norske kokkelandslaget. Et faglig orakel og systematiker uten like. Er det noe man lurer på så er Jostein mannen å snakke med. Ektremt bevisst og klar på hva som er best for KA. Bred erfaring fra blant annet Oro, Park Hyatt Zurich og Straen Fiskerestaurant.






Céline Vannson

Salgsansvarlig / Sommelier
Telefon: 23 23 15 80
Epost: cv@kulinariskakademi.no
Céline er vårt franske alibi. Sjarmerende og rettferdig. Bred restauranterfaring fra blant annet Det Blå kjøkken, Terra Bar og restaurant, Consenzo, Oslo Spiseforretning og Holmekollen Park Hotel. Utdannet Vinkelner og Kokk.





Heidi Iren Hansen

Sommelier/Diploma of Wine
Telefon:
23 23 15 80
Epost: hih@kulinariskakademi.no

Heidi kommer fra Askim, og er vår desidert største vin-nerd. Hun bestod vinkelnereksamen som best i klassen i 2009, og tok WSET Diploma in Wines and Spirits på Kulinarisk Akademi i 2013. Har blant annet jobbet som sommelier på Norske Selskab og restaurantsjef på Hotell Refsnes Gods. Heidi liker også å konkurrere og tok blant annet sølv i NM og bronse i nordisk mesterskap for sommelierer.







Celine Strømberg Killi (Vikar)

Bookingkoordinator
Telefon: 23 23 15 80
Epost: ck@kulinariskakademi.no
Celine kommer fra Ski og har bl.a jobbet som servitør og hovmester på Trattoria Popolare og vært daglig leder på Olympen. Ved siden av jobben har Celine nylig tatt en Master i Human Resource Management.


Tine Vang Petzold
(I permisjon)

Bookingkoordinator, Kokk og konditor
Telefon: 23 23 15 80
Epost: tvp@kulinariskakademi.no
Tine gikk læretid som kokk på Holmenkollen Park Hotel Det Fem stuer og som konditor på Lyseby. Hun har også vært commis på KA i 18 mnd før hun fikk jobb på Bristol som konditor.
Hun jobber nå som bookingkoordinator og litt som kokk når det trenges.







Kristian Rønnestad

Matfaglig rådgiver
Telefon: 23 23 15 80
Epost: kr@kulinariskakademi.no
Kristian kommer fra det glade Sørland, Grimstad . Han gikk læretiden på Oro retaurant i Oslo.
Han har tidligere jobbet som
commis på Gastronomisk Institutt, kokk på Cru vin & kjøkken, chef de partie på Oscargate og vært sous chef på the Thief.



Marius Martinsen

Matfaglig rådgiver
Telefon: 23 23 15 80
Epost:  mm@kulinariskakademi.no
Marius kommer fra Lier. Han gikk læretiden på Klosteret restaurant i Oslo.
Han har jobbet som kjøkkensjef på Haga Restaurant når de var innehavere av en stjerne i Guide Michelin. Senere jobbet han på Onda Mezzanine og vært kjøkkensjef på Oro som Terje Ness' høyre hånd.




Morten Haakenstad

Matfaglig rådgiver
Telefon: 23 23 15 80
Epost: mh@kulinariskakademi.no
Morten er oppvokst i Hønefoss. Han har bred erfaring og har blant annet jobbet på Brasserie Fengselet, Engø Gård, Restaurant Vox (Island), Mathuus Solvold og Lysebu.







 

Jonas Modell

Matfaglig rådgiver, kjøkkensjef Mathallen
Telefon: 21 39 55 72
Epost: jomo@kulinariskakademi.no
Jonas er en ordentlig trønder fra Steinkjer. Han gikk læretid på Bølgen & Moi i Nydalen, Oslo. Han har tjenestegjort på kongeskipet Norge som kokk. Han har tidligere erfaring fra blant annet Oro og Onda Mezzanine. Han har nå kontroll på vår avdeling i Mathallen.  






 

Alexandre Bremer

Matfaglig rådgiver, kjøkkensjef Hovedavdeling
Telefon: 23 23 15 80
Epost: ab@kulinariskakademi.no
Alex har gått hotellfagskole i Sveits, vært lærling på Le Canard og jobbet senere på Feinschmeker. Han er halvt fransk og har jobbet ett år som kokk i Frankrike. I tillegg har han hatt tre sesonger på Solsiden Restaurant, reist på inspirasjonstur til Asia, Australia og New Zealand. De siste fem årene før han kom til Kulinarisk Akademi var han kjøkkensjef hos Mats & Martin Restaurant.







Andreas Lønn Johannessen

Kokk
Telefon: 23 23 15 80
Epost: aj@kulinariskakademi.no
Andreas vokste opp på Jeløya, like utenfor Moss. Gikk læretid på Hotell Refsnes Gods og videre tjenestegjorde på kongeskipet Norge som kokk. Startet på KA som commis i januar 2014, men har nå blitt forfremmet til kokk.






Marius Lyngestad Myrstrand

Kokk
Telefon: 23 23 15 80
Epost: mlm@kulinariskakademi.no
Marius kommer i fra Brevik, like utenfor Porsgrunn. Han gikk læretid på Solvold i Sandefjord, og deltok på en del lærlingkonkurranser
. Startet på KA som commis , men har nå blitt forfremmet til kokk.






 
Ole- Kristian Hyttebakk

Restaurantsjef, Hovedavdeling
Telefon:
23 23 15 80
Epost:
oh@kulinariskakademi.no
Ole-Kristian kommer fra Oslo og har blant annet jobbet på Oro, Havsmak og vært restaurantsjef på flere restauranter som er under Fursetgruppen.





 

Michael Eliseussen Sommarset

Restaurantsjef, Mathallen/ Vinkelner
Telefon: 21 39 55 72
Epost: me@kulinariskakademi.no
Michael har vokst opp i Tromsø hvor han har bla jobbet for Compagniet restaurant. Han har også erfaring fra Cru Restaurant og vinbar samt Bella Bambina Ristorante.

Han har tatt vinkelnerutdannelsen på KA i 2015.




Synne Brandtzæg


Kokk
Telefon: 23231580
Epost: sb@kulinariskakademi.no
Synne er oppvokst i Tromsø. Hun gikk læretiden sin på Smalhans og videre jobbet på Ylajali, Strand Restaurant og Handwerk.