Kulinarisk Akademis Hovedavdeling

Hovedavdelingen ligger i Maridalsveien 87, bygg 7 og er kjernen i virksomheten. Både kjøkken- og møteromsfasiliteter tilfredsstiller den mest kresne. Vi tilbyr teambuildingsaktviteter, kurs for privatpersoner, produktutvikling og rådgivning for næringsmiddelindustrien, restaurant, hotell, og serveringsbedrifter. Vinkelnerutdannelse og WSET kurs - Wine & Spirit Education Trust. 

Våre lokaler er ypperlige for: 
  • Matkurs og teambuilding
  • Vinkurs og musserende smaking
  • 3 fleksible møterom med AV utsyr
  • Selskap både for bedrifter og private
  • Produktpresentasjoner, mini-messer, kick-offs og lanseringer
  • Foto, film og matstyling

Fakta

  • Matkurs fra 16-110 personer
  • Møterom fra 10-70 personer
  • Selskap 30-120 personer
  • Eventer 16-200 personer

Kulinarisk Akademi Mathallen

Vår avdeling i mathallen er bygget med tanke på kurs og aktiviteter for mindre grupper.

Vi har tre kjøkken i ulik stil og størrelse med en fleksibel planløsning for små og mellomstore grupper. Kapasiteten strekker seg fra 8 til 25 personer på matkurs og opptil 200 personer på tilpassede arrangementer. 

Våre lokaler er ypperlige for: 
  • Matkurs fra sushi til gourmet
  • Vinkurs
  • Hobbykokkerkurs
  • Foto, film og matstyling
  • Kick-off’s, eventer og lanseringer
  • Selskaper, bursdager og middager
Fakta 
  • 3 ulike kurskjøkken med mulighet for fleksible gruppesammensetninger
  • Matkurs fra 8-25 personer
  • Eventer fra 40-200 personer