Kurskalender

Her finner du alle kursene som er satt opp hos Kulinarisk Akademi Hovedavdeling og Mathallen. Link til Påmelding finner du under hvert kurs.
For hjelp med online booking for privatperson send mail til: ck@kulinariskakademi.no

For booking av grupper fra 8 personer og oppover, send mail til: cv@kulinariskakademi.no

Generelle betingelser på kurs

Gavekort
Kjøp en annerledes presang til bursdag, bryllup eller til din kjære?
Kom innom oss i Mathallen og hovedavdeling, eller kjøp gavekort online her





Boblende middag

Boblende middag , fredag 22. september.
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.

Temakurs-Våre 4 årstider; HØSTEN

Våre 4 årstider- HØSTEN, tirsdag 26. september.
Kulinarisk Akademis kokker tar deg med på en reise gjennom Norges råvaresesonger. Vi tar for oss høstens fruktbare og gavmilde matfat og lærer hvordan man best utnytter råvarene den tilbyr.

Grunnkurs i saus

Grunnkurs i saus, tirsdag 26. september.
Bli en mester med saus. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som proffene.

Sushikurs

Sushikurs, onsdag 27. september DETTE KURSET ER FULLT. FOR Å STÅ PÅ VENTELISTE, TA KONTAKT HER. NESTE SUSHIKURS BLIR IKKE FØR PÅ NYÅRET OG BLIR SATT OPP OM ET PAR UKER. FØLG MED PÅ VÅR KURSKALENDER FOR OPPDATERINGER. 
Kulinarisk Akademis kokebok, Sushi på Norsk, er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme. Vil du lære mer om å lage sushi selv, kom til oss i Mathallen.

Street Food

Street Food kurs lørdag 30. september. DETTE KURSET ER FULLT. NESTE KURS ER 4. OKT OG DERETTER 17. OKT. FOR Å STÅ PÅ VENTELISTE TIL DETTE KURSET, TA KONTAKT HER. 
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.


Grunnkurs i saus

Grunnkurs i saus, tirsdag 3. oktober.
En ekte sausekokk. Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden.

Matkurs for barn med fokus på fisk

Tirsdag 3, Onsdag 4 og Torsdag 5. oktober.
I samarbeid med Norges Sjømatråd setter vi opp fiskekurs for barn i høstferien.
Det eneste du trenger å gjøre er og melde deg på og møte opp på torget i Mathallen.
Påmelding koster 25,- per barn. Påmeldingsavgiften doneres til Sykehusklovnene.

Street food

Street Food kurs, Onsdag 4. oktober.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food trenden.

Pastakurs

Pastakurs , onsdag 4. oktober.
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage pasta og gir innspill på hva som passer til.

Mini Kokkeskole - 3 dagers kokkekurs

Et tredagers kokkekurs med noen av Norges beste kokker.
Torsdag 5., fredag 6. og lørdag 7. oktober er det igjen tid for vår mini-kokkeskole. I løpet av tre intense dager gir kokkene ved Kulinarisk Akademi deg en grundig innføring i kjøkkenets viktigste prinsipper. Kurset passer for alle som elsker å lage mat. Både nybegynnere og viderekomne vil ha utbytte av å være med når våre kjøkkenkunstnere inviterer til foredrag, demonstrasjoner og sist men ikke minst: mye matlaging.


Mexicanske tacos!

Lag taco som i Mexico! fredag 6. oktober.
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

To generasjoner

To generasjoner, lørdag 7. oktober. 
Store barn inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig mat sammen.


Fiskekurs

Fiskekurs, tirsdag 10. oktober.
Lær å tilberede fisk på ulike måter sammen med kokkene fra Kulinarisk Akademi.
Matkursene ved Kulinarisk Akademi er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende og engasjerte kokker.

Chefs table

I forbindelse med Mathallens bursdagsfeiring blir det arrangert Chefs table fredag 13. oktober kl. 18.00 på Torget i Mathallen!

Wine & Spirit Education Trust level 3 award in Wine høst 2017 i Oslo

Hva er Wset?
WSET er den mest anerkjente internasjonale modellen for vin- og brennevinsutdanning.
Dette kurset er ment som en videregående innføring i vin fra ulike deler av verden.
Det anbefales å ha bestått eksamen i WSET level 2 som grunnlag for kurset.

Boblende lunsj

Boblende lunsj, lørdag 14. oktober. KUN ÈN LEDIG PLASS IGJEN. NESTE KURS ER IKKE FØR TIL VÅREN. ØNSKER DU Å STÅ PÅ VENTELISTE, KONTAKT OSS HER. 
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon.
Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.

Street Food

Street food kurs tirsdag 17. oktober. DETTE KURSET ER FULLT. NESTE KURS ER 7. NOV OG DERETTER 22. NOV. FOR Å STÅ PÅ VENTELISTE TIL 17. OKTOBER, TA KONTAKT HER. 
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.

Vinkurs-Rødvin verden rundt

Rødvin verden rundt, onsdag 18. oktober
I løpet av to timer vil du få en god innføring i «de nye vinland» og smake fem flotte rødviner fra ulike land.
 

Grunnkurs i saus

Grunnkurs i saus onsdag 18. oktober.
Bli en mester med saus. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som proffene.

Asiatiske smaker

Asiatiske smaker tirsdag 24. oktober. DETTE KURSET ER FULLT. FOR Å STÅ PÅ VENTELISTE, TA KONTAKT HER. 
Kurset tar for seg de grunnleggende prinsipper fra det asiatiske kjøkken med fokus på gode råvarer og spennende smakskombinasjoner.  

Grunnkurs i tilberedningsteknikker

Grunnkurs i tilberedningsteknikker, tirsdag 24. oktober.
Kulinarisk Akademis kokebok , Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker.
På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks. Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og vi guider deg gjennom jungelen av muligheter.
Vi går gjennom teknikker som ovnsbaking, sous-vide, confitering, frittering, grilling og posjering.


Biff og Bayer

Biff og Bayer, lørdag 28. Oktober. DETTE KURSET ER FULLT. NESTE KURS ER FREDAG 3. NOVEMBER. FOR Å STÅ PÅ VENTELISTE, TA KONTAKT HER. 
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.

Mat og vin i kombinasjon

Mat og vin i kombinasjon, onsdag 1. november.
Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk mat og vin.Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.  


Biff og Bayer

Biff og Bayer, fredag 3. november.
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.

Vinkurs-Italienske viner

Italienske viner, tirsdag 7. november.
I løpet av to timer vil du få en god innføring i ett av verdens beste vinland og smake fem klassiske viner fra ulike vindistrikter.

Street Food

Street food kurs tirsdag 7. November. DETTE KURSET ER FULLT. FOR Å STÅ PÅ VENTELISTE, TA KONTAKT HER. NESTE KURS ER 22. NOV. 
Kurset er et deltagende kokkekurs der våre kokker veileder dere gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.

JULEMAT OG VIN I KOMBINASJON

Julemat og vin i kombinasjon , onsdag 15. november med Mathallens vinklubb. 

Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk mat og vin.Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere. Dette vil bli en restaurantopplevelse utenom det vanlige og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.  


Grunnkurs i saus

Grunnkurs i saus, tirsdag 21. November.
Bli en ekte sausekokk. Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden.

Street Food

Street Food kurs, onsdag 22. november.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.

Street Food

Street Food, mandag 18. desember. 
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.

VINKURS-FRANSKE VINER

Franske viner , tirsdag 19. desember.
I løpet av to timer vil du få en god innføring i ett av verdens beste vinland og smake fem klassiske viner fra ulike vindistrikter.

Street Food

Street food kurs onsdag 20. desember. 
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.

VINKELNERSTUDIET januar 2018

Vinkelnerutdannelsen 2017 ble fort fulltegnet. Ønsker du å sikre deg en plass for 2018 er opptakket i gang!
Er du interessert send gjerne en mail til hih@kulinariskakademi.no, eller fyll ut påmeldingsskjema her på nettsiden vår.

Mini Kokkeskole - 3 dagers kokkekurs

Et tredagers kokkekurs med noen av Norges beste kokker.
Torsdag 22. , fredag 23. og lørdag 24. Februar er det igjen tid for vår mini-kokkeskole. I løpet av tre intense dager gir kokkene ved Kulinarisk Akademi deg en grundig innføring i kjøkkenets viktigste prinsipper. Kurset passer for alle som elsker å lage mat. Både nybegynnere og viderekomne vil ha utbytte av å være med når våre kjøkkenkunstnere inviterer til foredrag, demonstrasjoner og sist men ikke minst: mye matlaging.