Matkurs

Fiskekurs

Vil du lære å tilberede fisk på den perfekte måten? På dette kurset er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende og engasjerte kokker

Book nå

Informasjon

  • Oppstart kl 17:00
  • Varighet: ca. 3,5-4 timer
  • Pris: 2.100,-per person
  • Kurset avholdes på Sagene

Lær å tilberede fisk sammen med våre kokker. Du vil lære alt om de forskjellige metodene som kokker bruker for å varmebehandle fisk slik at du kan anvende det på ditt eget hjemmekjøkken.

På kurset tar vi for oss steking, baking og posjering samt ulike speketeknikker. Vi går gjennom rund og flat fisk, hva vi kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilke kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene

Vi lager også noen gode sauser som passer perfekt til fisk. Det serveres rikelig med smaksprøver som dere lager underveis i kurset. Alle spiser det de selv har laget.

 

OBS! Hvis du ønsker å kjøpe et kurs i gave til noen anbefaler vi heller å kjøpe gavekort. Det er ingen angrefrist på våre kurs, så det går ikke an å bytte kurs eller dato.

 

Book tidspunk