Fiskekurs

BIlde 5
Fiskekurs,mandag 3. april
Lær å lage fisk sammen med kokkene fra Kulinarisk Akademi.
Matkursene ved Kulinarisk Akademi er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende og engasjerte kokker.

Klikk her for påmelding


Etter dette kurset vil du være en perfekt fiskekokk, for her lærer du alt om de forskjellige metodene profesjonelle kokker bruker for å varmebehandle fisk.

Vi tar for oss sprøsteking med og uten skinn, posjering, baking og confitering, samt ulike speketeknikker.

Vi går gjennom rund og flat fisk, hva vi kan gjøre med de forskjellige stykkningsdelene og hvilke kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene.

Vi skal også lage noen gode sauser som passer perfekt til fisk.

Det serveres mat ved ankomst og rikelig med smaksprøver som dere lager underveis i kurset.
I tillegg til smaksprøver på drikke.

Kursavgiften dekker følgende:
  • Råvarene under kurset
  • Deltagende matkurs
  • Smaksprøver under kurset
  • Kurskompendier
  • Forkle til å ta med hjem
  • Lån av utstyr under kurset
  • Foredragsholdere
  • Kurslokale
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

oppmøte kl 16:45
Kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Hovedavdelingen
Maridalsveien 87 bygg 7, 0461 Oslo
Pris per person: 1900,- ink.mva
Antall: 12-24 personer

Slik finner du frem til hovedavdelingen

Slik gjennomføres kurset:
  • Demonstrasjon ved Kulinarisk Akademis kokker
  • Deltagerne deles i grupper 
  • Dere er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av rettene/smaksprøvene

Etter kurset har du lært:

  • De forskjellige stykkningsdelene og kjernetemperatuerer
  • Sauser som passer til fisk
  • Forskjellige tilberednings metoder 

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.
Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og etter kurset.
Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:

Telefon: 23 23 15 80

Mail: ck@kulinariskakademi.no

*Med forbehold om nok påmeldte blir kurset gjennomført