Grillkurs

_MG_3417

Grillkurs,  tirsdag 30. mai.
Lær hvordan du kan servere det perfekte grillmåltid til dine venner.
Et deltagende kokkekurs der du lærer om direkte og indirekte grilling.


Klikk her for påmelding

Kulinarisk Akademis kokker tar for seg hvordan man griller alt fra sjømat,kjøtt og garnityrer til søte avslutninger på måltidet. Kurset vil starte med en demonstrasjon i Kulinarisk Akademis kjøkken. Den deltagende delen vil være både utendørs og på kjøkkenet.
Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget. 

Oppmøte kl 16:45
Kl:17.00
Sted: Kulinarisk Akademi hovedavdeling
Maridalsveien 87, bygg 7
Pris: 1900,- ink mva
Antall: 12-24 personer
Varighet: ca 4 timer

Inkludert i kursavgiften:

  • Råvarene under kurset
  • Deltagende kokkekurs (3 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Forkle til å ta med hjem
  • Foredragsholdere

Slik finner du frem til hovedavdelingen

Slik gjennomføres kurset:

  • Demonstrasjon ved Kulinarisk Akademis kokker
  • Deltagerne deles i grupper 
  • Deltagerne er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av rettene/smaksprøvene
Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.
Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og etter kurset.

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:

Telefon: 23 23 15 80

Mail: ck@kulinariskakademi.no

*Med forbehold om nok påmeldte blir kurset gjennomført.