OST OG VINKURS

ost og vin 2
Ost og vinkurs, onsdag 3. mai
Vil du lære om hvordan du kan heve smaken i både osten og vinen? Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?

Klikk her for påmelding

Våre kunnskapsrike kokker gir dere en innføring i produksjon og modning av ost, før vår vinkelner tar over og gir dere en innføring i prinsippene rundt ost og vin i kombinasjon. De teoretiske prinsippene blir gjennomgått før det blir smaksprøver på seks ulike kombinasjoner av ost og vin.

 Vi smaker et utvalg klassiske, kontinentale oster, faste og bløte, hvite og blå. Vinene som blir servert er tilpasset ostene, og vi går igjennom en rekke ulike stiler fra tørre hvite, røde og søte.


Kurset inkluderer 
  • Smaking av 6 ulike viner
  • Smaksark til notater
  • Vinkelner /foredragsholder
  • 6 uliker oster
Kl:18.00 til 20.00

Sted: Kulinarisk Akademi 
Maridalsveien 87, bygg 7, 0175 Oslo
Pris per person: 950,- ink.mva
Antall: 12-40 personer

Slik finner du frem til hovedavdelingen

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:

Telefon: 23 23 15 80

Mail: cv@kulinariskakademi.no

*Med forbehold om nok påmeldte blir kurset gjennomført.