Pastakurs

_MG_3955
Pastakurs , Torsdag 27. Juni.
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage pasta og gir innspill på hva som passer til.

Påmelding klikk her.

Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter. Kursdeltakerne deles i par og får smake på rettene som blir laget underveis.

Kursavgiften dekker følgende:
  • Råvarene under kurset
  • Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca 3 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Forkle til å ta med hjem
  • Utstyr under kurset
  • Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Oppmøte kl 16:45
Kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Hovedavdeling
Maridalsveien 87 bygg 7, 0461 Oslo
Pris per person: 1250,- ink.mva
Antall: 12-24 personer

Slik finner du frem til hovedavdelingen


Slik gjennomføres deltagende kokkekurs:
  • Deltagerne deles i par
  • Gjennomgang/demonstrasjon ved Kulinarisk Akademis kokker
  • Deltakerne er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige pastatypene.
  • Deltakerne smaker på alle rettene som lages underveis i kurset
Etter kurset har du lært:
  • Flere forskjellige pastasorter både fylte og kuttede
  • Hvordan du lager din egen pastadeig
  • Hvordan du lager din egen ferske pasta
  • Hvordan du lager fylt pasta
  • Hva som passer til enkle pastaretter
  • Hvordan du koker perfekt pasta
  • Hva som er forskjell på tørket og fersk pasta

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.
Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og under kurset.

    Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:
    Telefon: 23 23 15 80

    Mail: ck@kulinariskakademi.no

    *Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.