Raske desserter

raske desserter
Raske desserter tirsdag 29. august.
Vi lærer deg hvordan du enkelt kan lage gode desserter som passer til selskap eller hverdagskos. 



Påmelding klikk her.

Vi viser og demonstrerer fem ulike desserter og du som deltaker er med på tilberedningen av alle fem. Kokkene deler også av sine beste teknikker og nyttige tips for å lykkes med gode, raske desserter som kan imponere hjemme. 

Vi smaker på rettene underveis og du får også med deg desserter hjem. Alle spiser det de selv lager.

På dette kurset lager vi jordbærcarpaccio med rabarbra og pisket vaniljerømme, sjokokrem med nøtter og bringebær, tarte tatin med vaniljeis, pai med sitronkrem, vanilje og hvit sjokolade, samt bakt eplepurè med hasselnøtt- og kanelfløte, eplesalat og knust daim. 


Kursavgiften dekker følgende:
  • Råvarene under kurset
  • Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca. 3 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Forkle til å ta med hjem
  • Utstyr under kurset
  • Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Oppmøte kl 16:45
Kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Hovedavdeling
Maridalsveien 87 bygg 7, 0461 Oslo
Pris per person: 1250,- ink.mva
Antall: 12-24 personer

Slik finner du frem til hovedavdelingen


Slik gjennomføres deltagende kokkekurs:
  • Gjennomgang/demonstrasjon ved Kulinarisk Akademis kokker
  • Dere er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige desserter
Etter kurset har du lært:
  • Deltagerene lærer å lage og ferdigstille 5 raske desserter, samt tips og triks rundt det å lage en perfekt rask dessert.

Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og under kurset.

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:
Telefon: 23 23 15 80

Mail: ck@kulinariskakademi.no

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.