Rødvin verden rundt

rødvin
Rødvin verden rundt, fredag 3. mars.
I løpet av to timer vil du få en god innføring i «de nye vinland» og smake fem flotte rødviner fra ulike land.
 


Klikk her for påmelding

Det blir en utfyllende teoretisk gjennomgang der vi går gjennom vinlandenes viktigste egenskaper og lærer hvorfor vinen fra de ulike områdenesmaker som de gjør. Vi går gjennom de viktigste druesortene, klimatiske forhold og historiske grunner til at vinproduksjonen har utviklet seg til det den er i dag.
Vi går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mat tips til de ulike vinene.

Vi smaker oss gjennom fem viner fra ulike vinland denne kvelden:

New Zealand
Sør Afrika
USA
Chile
Argentina

Kurset inkluderer 
  • Smaking av 5 ulike viner
  • Smaksark til notater
  • Vinkelner /foredragsholder
  • Det serveres ikke mat på dette kurset
Oppmøte kl  17:45
Kl:18.00 til 20.00

Sted: Kulinarisk Akademi Hovedavdeling
Maridalsveien 87 bygg 7 , 0461 Oslo
Pris per person: 750,- ink.mva
Antall: 12-50 personer

Slik finner du frem til hovedavdelingen

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:Telefon: 23 2315 80

Mail: ck@kulinariskakademi.no