Temakurs-Våre 4 årstider; VÅR

_MG_3370
Våre 4 årstider- VÅR, tirsdag 4. april 

Vi tar deg med på en reise gjennom Norges råvaresesonger. Vi tar for oss vårens matfat og lærer hvordan man best utnytter disse råvarene.

Klikk her for påmelding

April, siste måned med R i navnet og vi henter opp alt det beste fra havet. Vi tar i tillegg for oss tradisjonell vårmat som lam. Du vil få en utfyllende introduksjon om årstidens råvarer og etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager småretter med den enkelte råvaren i fokus. Kursdeltakerne deles i grupper og får smake på rettene som blir laget underveis.

Det serveres et lett måltid ved ankomst og rikelig med smaksprøver som dere er med på å lage underveis i kurset.

Kursavgiften dekker følgende:
    • Råvarene under kurset
    • Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca 3-4 timer)
    • Oppskriftshefte
    • Forkle til å ta med hjem
    • Utstyr under kurset
    • Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Oppmøte kl 16:45
Kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Hovedavdelingen
Pris per person: 1900,- ink. mva
Antall: min 12 deltagere
Varighet: ca 4 timer

Slik finner du frem til hovedavdelingen

Slik gjennomføres kurset:
  • Introduksjon/demonstrasjon ved Kulinarisk Akademis kokker
  • Deltakerne deles i grupper og lager smaks-retter sammen.
  • Dere er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige råvarene.

Etter kurset har du lært:

    • Hva som kjennetegner vårens råvareforekomster.
    • Hvordan du best utnytter råvarene
    • Hvorfor man behandler råvarene på bestemte måter.
    • Hvordan du lager tilbehør som kompletterer råvarene.
    • Hva som passer til hvilke råvarer og hvorfor.
    • Hva som er markante forskjeller fra  vårsesongen til andre sesonger.
Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.
Det vil være mulighet for å kjøpe drikek før og under kurset.

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:
 
Telefon: 23 23 15 80

Mail: ck@kulinariskakademi.no

*Med forbehold om nok påmeldte blir kurset gjennomført