VINKURS-FRANSKE VINER

hvitvin
Franske viner , fredag 21. april
I løpet av to timer vil du få en god innføring i ett av verdens beste vinland og smake fem klassiske viner fra ulike vindistrikter.


Det blir en utfyllende teoretisk gjennomgang der vi går gjennom vinlandets viktigste egenskaper og lærer hvorfor vinen fra de ulike områdene smaker som de gjør. Vi går gjennom de viktigste druesortene, klimatiske forhold og historiske grunner til at den franske vinproduksjonen har utviklet seg til det den er i dag.
Vi går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.

Klikk her for påmelding

Vi smaker oss gjennom fem viner fra ulike distrikter denne kvelden:
Alsace
Chablis
Burgund
Bordeaux
Rhône

Kurset inkluderer 
  • Smaking av 5 ulike viner
  • Smaksark til notater
  • Vinkelner /foredragsholder
  • Det serveres ikke mat på dette kurset
Kl:18.00 til 20.00

Sted: Kulinarisk Akademi Hovedavdeling
Maridalsveien 87 bygg 7 , 0461 Oslo
Pris per person: 750,- ink.mva
Antall: 12-50 personer

Slik finner du frem til hovedavdelingen

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:
Telefon: 23 23 15 80

Mail:cv@kulinariskakademi.no