Boblende lunsj

_M9P0072-L
Boblende lunsj, lørdag 30. september
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.

Påmelding klikk her.

I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis. Inkludert i prisen er 4 glass musserende vin. 1 glass til velkomst og 3 glass under matlaging og bespisning. Kursavgiften dekker følgende:
  • Råvarene under kurset
  • Deltagende matkurs(ca. 2-3 timer)
  • 4 glass musserende vin
  • Oppskriftshefte
  • Forkle til å ta med hjem
  • Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Oppmøte: 12:45
Kurs start kl: 13.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2. etasje, Mathallen Oslo)
Priser per person: 1500,- ink mva
Antall: 12-20 personer

Slik finner du frem til Mathallen.

Slik gjennomføres deltagende kokkekurs:
  • Gjennomgang fra vår vinkyndige servitør. 
  • Kulinarisk Akademis kokker viser og demonstrerer teknikker
  • Dere er med på tilberedelsen og ferdigstilling av retter.
Etter kurset har du lært:
  • Produksjonsprosess på musserende vin.
  • Musserende vins egenskaper i kombinasjon med mat.
  • Retter som er enkle å lage til musserende vin
Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:

Telefon: 23 23 15 80

Mail: ck@kulinariskakademi.no