Grunnkurs i saus

bok_mterning

Grunnkurs i saus, tirsdag 22. august
Bli en mester til å lage saus. Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden.


Påmelding klikk her.

Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden. Vi tar for oss 5 ulike grunnsauser, både kalde og varme, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken. Følgende sauser vil bli gjennomgått:
  • Arabiata
  • Gribiche
  • Rødvinsaus
  • Sauce Vierge
  • Smørsaus

Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av sausene, og ikke minst når og hvordan vi bruker dem.

Gjennom dette 3-timers kurset får du selv lage de ulike sausene under kyndig veiledning av Norges beste kokker.

Kursavgiften dekker følgende:
  • Råvarene under kurset
  • Deltagende matkurs (ca 3 timer)
  • Smaksprøver under kurset
  • Kurskompendier
  • Forkle til å ta med hjem
  • Lån av utstyr under kurset
  • Foredragsholdere
  • Kurslokale
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
oppmøte kl 16:45
Kl: 17.00
Sted:Kulinarisk Akademi Mathallen
(2. etasje i Oslos Mathall)
Pris per deltager: 1250,- ink. mva.
Antall: 12-22 personer

Slik finner du frem til Mathallen.


Slik gjennomføres kurset:
  • Demonstrasjon fra Kulinarisk Akademis kokker.
  • Dere er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige sausene

Etter kurset har du lært:

  • Grunnsauser, både varme og kalde
  • Hvordan vidre utvikle de forskjellige grunnsausene 
  • Hva de forskjellige sausene kan brukes til
  • Forskjellige teknikker
Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.
Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og under kurset

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:
Telefon: 23 23 15 80
Mail:ck@kulinariskakademi.no

*Med forbehold om nok påmeldte blir kurset gjennomført.