Grunnkurs i saus

bok_mterning
Grunnkurs i saus, onsdag 28. juni.
Bli en mester på saus. Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden.

Påmelding klikk her.

Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden. Vi tar for oss 5 ulike grunnsauser, både kalde og varme, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken. Følgende sauser blir gjennomgått:
  • Arabiata
  • Gribiche
  • Rødvinsaus
  • Sauce Vierge
  • Smørsaus

Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av sausene, og ikke minst når og hvordan vi bruker dem.

Gjennom dette 3-timers kurset får du selv lage de ulike sausene under kyndig veiledning av Norges beste kokker. Vi smaker sausene til ulike råvarer. Alle spiser det de selv har laget.

Kursavgiften dekker følgende:
  • Råvarene under kurset
  • Deltagende matkurs(ca. 3 timer)
  • Rikelig med smaksprøver under kurset
  • Kurskompendier
  • Forkle til å ta med hjem
  • Lån av utstyr under kurset
  • Foredragsholdere
  • Kurslokale
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
oppmøte kl 16:45
Kl: 17.00
Sted:Kulinarisk Akademi Mathallen
( 2. etasje i Oslos Mathall)
Pris per deltager: 1250,- ink. mva.
Antall: 12-22 personer

Slik finner du frem til Mathallen.


Slik gjennomføres kurset:
  • Demonstrasjon fra Kulinarisk Akademis kokker.
  • Dere er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige sausene

Etter kurset har du lært:

  • Grunnsauser, både varme og kalde
  • Hvordan vidre utvikle de forskjellige grunnsausene 
  • Hva de forskjellige sausene kan brukes til
  • Forskjellige teknikker
Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.
Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og under kurset

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:
Telefon: 23 23 15 80
Mail:ck@kulinariskakademi.no

*Med forbehold om nok påmeldte blir kurset gjennomført.