Grunnkurs i saus

bok_mterning
Grunnkurs i saus onsdag 18. oktober.
Bli en mester med saus. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som proffene.

Påmelding klikk her.

Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden. Vi tar for oss 5 ulike grunnsauser, både kalde og varme, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken. Dette er sausene som blir gjennomgått:
  • Kremet peppersaus
  • Cæsardressing
  • Blåskjellsaus
  • Gremolata
  • Vaniljesaus

Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av sausene, og ikke minst når og hvordan vi bruker dem.

Gjennom dette 3-timers kurset får du selv lage de ulike sausene under kyndig veiledning av Norges beste kokker. Vi smaker sausene til ulike råvarer. Alle spiser det de selv har laget.

Kursavgiften dekker følgende:
  • Råvarene under kurset
  • Deltagende matkurs(ca. 3 timer)
  • Rikelig med smaksprøver under kurset
  • Kurskompendier
  • Forkle til å ta med hjem
  • Lån av utstyr under kurset
  • Foredragsholdere
  • Kurslokale
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Oppmøte kl.: 16:45
Kl.: 17.00
Sted:Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2. etasje i Oslos Mathall)
Pris per deltager: 1250,- ink. mva.
Antall: 12-24 personer

Slik finner du frem til Mathallen.


Slik gjennomføres kurset:
  • Demonstrasjon fra Kulinarisk Akademis kokker.
  • Dere er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige sausene

Etter kurset har du lært:

  • Grunnsauser, både varme og kalde
  • Hvordan vidre utvikle de forskjellige grunnsausene 
  • Hva de forskjellige sausene kan brukes til
  • Forskjellige teknikker

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:


Telefon: 23 23 15 80

Mail:ck@kulinariskakademi.no

*Med forbehold om nok påmeldte blir kurset gjennomført