Mat og vin i kombinasjon

Matvin
Mat og vin i kombinasjon , lørdag 22. april
Hvorfor endrer matopplevelsen seg når samme meny serveres med ulike viner?


Påmelding klikk her.   

På kjøkkenet kan vi trylle frem flotte retter basert på ferske og gode råvarer. Med litt kunnskap om grunnprinsippene rundt mat og vin i kombinasjon kan måltidet bli enda bedre.

Vil du lære om hvordan vi kan heve smaken i både maten og vinen? Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige? 

Vi gir deg en innføring i prinsippene rundt mat og vin i kombinasjon. De teoretiske prinsippene blir gjennomgått og det blir smaksprøver på ulike kombinasjoner.

Kokkene våre tilbereder fem ulike retter som dere alle får en smakebit av. De forskjellige smaksprøvene får følge av to ulike viner.

Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner.

oppmøte kl 12:45
Kl:13:00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasjen i Oslos nye Mathallen)
Antall: 12 - 24 personer
Pris: Kr. 1.750,- pr. pers. inkl. drikke
Varighet: 3 timer

Kursavgiften dekker følgende:
  • Råvarene under kurset
  • Smaksprøver under kurset
  • Demonstrasjonskurs (ca 3 timer)
  • Smaksviner
  • Oppskriftshefte
  • Foredragsholdere
Slik finner du frem til Mathallen.

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:
Telefon: 23 23 15 80

Mail:cv@kulinariskakademi.no

*Med forbehold om nok påmeldte blir kurset gjennomført.