Grunnkurs i Ølbrygging

humle
Grunnkurs i ølbrygging, lørdag 1. April.
For å brygge et godt øl er det viktig med god grunnkunnskap. En rask og grundig måte å tilegne seg denne kunnskapen på er å delta på et bryggekur


Påmelding klikk her.

På vårt kurs blir du kjent med rammene for ølbrygging mens du bygger selvtillit til å pushe grensene og utforske de uendelige mulighetene i ølbrygging. Derfor er vårt bryggekurs satt opp med ett mål i kikkerten, nemlig at du skal bli en habil hjemmebrygger! Dermed vil du lykkes på første forsøk, og fortsette å lage godt og spennende øl langt inn i fremtiden.

Oppmøte kl 12:45
Kl: 13.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178  Oslo
(2 etasjen i Oslos nye Mathallen)
Antall: 12 - 24 personer
Pris: Kr. 1.090,- pr. pers
Varighet: 3,5 timer

Slik finner du frem til Mathallen.

Kursavgiften dekker følgende:
    Slik gjennomføres kurset:
    • Vi brygger 20-25 liter øl, fra start til slutt
    • Deltakerne sitter i tilknytting til kjøkkenet
    • Demonstrasjon og forklaring av bryggeprosessen
    • Varighet på seansen ca. 3,5 timer
      Etter kurset har du lært:
      • Råvarekunnskap: Malt, humle og vann
      • Brygging: Malting, mesking, koking og nedkjøling
      • Gjæring: Ulike gjærtyper, temperaturer m.m.
      • Renhold: Varm- og kaldside av bryggingen.
      • Behandling av det ferdig ølet :Flasking, kegging og kullsyresetting.

      Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:
      Telefon: 23 23 15 80

      Mail: cv@kulinariskakademi.no