Sjokolade og vin i kombinasjon

sjokolade
Onsdag 29. Mars.
Mathallens vinklubb presenterer sjokolade og vin i kombinasjon.
Kom og ta desserten med oss!

Påmelding klikk her.

Å velge vin til sjokolade betraktes av mange som en håpløst vanskelig oppgave. Sjokolade beskrives som både smaksrik, fet, søt og bitter, alle utfordrende egenskaper å pare med en vin. Ser man der imot nærmere på sjokoladens kakaoinnhold, dens kvalitet, kombinasjonen den inngår i og eventuelt tilbehør vil oppgaven straks føles mer overkommelig og en større variasjon av drikkevalg er mulig.

Denne kvelden smaker vi oss frem til perfekte kombinasjoner av sjokoladedesserter og vin, og vi smaker musserende-, hvite-, røde-, og forsterkede viner. Vi smaker fem ulike drikker og fem ulike tilberedninger av sjokolade.

Kom og ta desserten med oss!


Dato: Onsdag 29. Mars 2017
Oppmøte kl 18:45
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasje i Oslos Mathall)
Tidspunkt: 19.00-21.00
Pris: kr. 995,- per person, dette inkluderer all mat og drikke

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:

Telefon: 23 23 15 80

Mail: cv@kulinariskakademi.no

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

Mathallens Vinklubb logo