Street Food

Ramen svineknoke_6271
Street Food kurs onsdag 13. september
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.


Påmelding klikk her.

Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er steam buns med char Sui-ribbe,¨Pibil¨ taco, satay, bulgogi, ceviche ¨lechede Tigre¨, ramen og sist, men ikke minst churros til dessert. Vi tar forbehold om små endringer i menyen.
Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.

Kursavgiften dekker følgende:
  • Råvarene under kurset
  • Deltagende matkurs (ca 3-4 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Forkle til å ta med hjem
  • Utstyr under kurset
  • Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.
Oppmøte kl 16:45
Kl:17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0175 Oslo
(2. etasje i Oslos Mathall)
Pris per person: 1500,- ink.mva
Antall: 12-22 personer

Slik finner du frem til Mathallen.

Slik gjennomføres kurset:
  • Deltagende kokkekurs
  • Alle deltagere får veiledning i hele menyen
  • Kulinarisk Akademis kokker viser og demonstrerer teknikker
  • Varighet på kjøkkenseanse ca 3-4 timer
Etter kurset har du lært:
  • Rettene som er nevnt i teksten
  • Hvordan du kan forberede rettene og lage disse hjemme
  • Fått innblikk i hva som tenkes rundt trenden Street food

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.
Det vil også være mulighet å kjøpe drikke før og under kurset.

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:

Telefon: 23 23 15 80

Mail:ck@kulinariskakademi.no

*Med forbehold om nok påmeldte blir kurset gjennomført.