Street Food

Ramen svineknoke_6271
KUN ÈN PLASS IGJEN. NESTE KURS ER 19. APRIL OG DERETTER 2. MAI. ØNSKER DU Å STÅ PÅ VENTELISTE, TA KONTAKT HER.
Street food kurs fredag 7. april
Kurset er et deltagende kokkekurs der våre kokker veileder dere gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden

Påmelding klikk her.

Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er steam buns med char Sui-ribbe,¨Pibil¨ taco, satay, bulgogi, ceviche ¨lechede Tigre¨, ramen og sist, men ikke minst churros til dessert. Vi tar forbehold om små endringer i menyen.
Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.

Kursavgiften dekker følgende:
  • Råvarene under kurset
  • Deltagende matkurs (ca 3-4 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Forkle til å ta med hjem
  • Utstyr under kurset
  • Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.

Oppmøte kl 16:45
Kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5 , 0178 Oslo
(2. etasje i Oslos Mathall)
Pris per person: 1500,- ink.mva
Antall: 12-24 personer

Slik finner du frem til Mathallen.

Slik gjennomføres kurset:
  • Deltagende kokkekurs
  • Alle deltagere får veiledning i hele menyen
  • Gjennomgang/demonstrasjon ved Kulinarisk Akademis kokker
  • Varighet på kjøkkenseanse ca 3-4 timer
Etter kurset har du lært:
  • Rettene som er nevnt i teksten
  • Hvordan du kan forberede rettene og lage disse hjemme
  • Fått innblikk i hva som tenkes rundt trenden Street food
Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.
Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og under kurset

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:
Telefon: 23 23 15 80

Mail: ck@kulinariskakademi.no

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.