Street Food

_MG_3304
Street food kurs, tirsdag 15. august.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.

Påmelding klikk her.


Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er steamed buns med char Sui-ribbe(Kina/Taiwan),¨Pibil¨ taco(Mexico), ceviche ¨lechede Tigre¨, koftekebab av lam, yoghurt, naan(Tyrkia), Gyoza med svin(Japan) og sist, men ikke minst churros(Spania) til dessert. Vi tar forbehold om små endringer i menyen.
Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.

Kursavgiften dekker følgende:
  • Råvarene under kurset
  • Deltagende matkurs (ca 3-4 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Forkle til å ta med hjem
  • Utstyr under kurset
  • Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.

Oppmøte kl 16:45
Kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen. 2 etg.
Vulkan 5, 0178 Oslo
Pris per person: 1500,- ink.mva
Antall: 12-22 personer

Slik finner du frem til Mathallen.

Slik gjennomføres kurset:
  • Deltagende kokkekurs
  • Alle deltagere får veiledning i hele menyen
  • Gjennomgang/demonstrasjon ved Kulinarisk Akademis kokker
  • Varighet på kjøkkenseanse ca 3-4 timer
Etter kurset har du lært:
  • Rettene som er nevnt i teksten
  • Hvordan du kan forberede rettene og lage disse hjemme
  • Fått innblikk i hva som tenkes rundt trenden Street food
Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:
Telefon: 21 39 55 72

Mail: ck@kulinariskakademi.no

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.