To generasjoner

Barn og voksen lage mat
To generasjoner, lørdag 24. juni.
Store barn inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig mat sammen.

Påmelding klikk her.

Det blir en utfyllende demonstrasjon der de ulike teknikkene gjennomgås. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager tre ulike retter. Dagens meny er fiskenuggets, ravioli og kyllingtaco. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarer Demonstrasjon og deltagende matkurs(ca. 3 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Forkle til å ta med hjem
  • Utstyr under kurset
  • Smaksprøver under kurset
  • Foredragsholdere

Oppmøte kl 10:45 
Kurs start 11.00 til 14.00 
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen 
Vulkan 5, 0178 Oslo 
(2. etasje i Oslos Mathall) 
Pris for et barn i følge med en voksen: 1500,- ink mva 
Antall: 12-22 personer
Kurset er tilpasset barn over 7år. 

Slik finner du frem til Mathallen.

Slik gjennomføres kurset: 
  • Kulinarisk Akademis kokker viser og demonstrerer teknikker
  • Parvis er deltagerne med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige rettene 
  • Rettene spises underveis i kurset 

Etter kurset har dere fått:  

  • Innblikk i noen matretter som er enkle å lage sammen og kan gi økt matglede for store og små 

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:

Telefon: 23 23 15 80

Mail: ck@kulinariskakademi.no

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.