To generasjoner med fokus på pasta

_MG_3868
To generasjoner, onsdag 26. april 2017
Store barn fra 10-12 år inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen.
Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage pasta sammen og gir innspill på hva som passer til.


Påmelding klikk her.

Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter. Kursdeltakerne deles i par og får smake på rettene som blir laget underveis.

Kursavgiften dekker følgende:
  • Råvarene under kurset
  • Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca. 2,5 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Forkle til å ta med hjem
  • Utstyr under kurset
  • Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Oppmøte kl 16:15
Kl: 16.30- 19.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2. etasje i Oslos Mathall)
Pris for et barn i følge med en voksen: 1500,- ink mva
Antall: 12-22 personer

Slik finner du frem til Mathallen.

Slik gjennomføres deltagende kokkekurs:
  • Deltagerne deles i par
  • Gjennomgang/demonstrasjon ved Kulinarisk Akademis kokker
  • Deltakerne er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige pastatypene.
  • Deltakerne smaker på alle rettene som lages underveis i kurset
Etter kurset har du lært:
  • Flere forskjellige pastasorter både fylte og kuttede
  • Hvordan du lager din egen pastadeig
  • Hvordan du lager din egen ferske pasta
  • Hvordan du lager fylt pasta
  • Hva som passer til enkle pastaretter
  • Hvordan du koker perfekt pasta
  • Hva som er forskjell på tørket og fersk pasta
Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:
Telefon: 23 23 15 80

Mail: ck@kulinariskakademi.no

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.