bilde 2
_DSC7209

Kulinarisk Akademis 2 avdeling

12 Oktober 2012 åpnet vi vår andre avdeling, Kulinarisk Akademi Mathallen.



Fakta og fasiliteter

  • Ca 400 m2
  • 3 ulike kurskjøkken med mulighet for fleksible gruppesammensetninger
  • Matkurs fra 8-25 personer
  • Eventer fra 40-200 personer

Våre lokaler er perfekte for

  • Matkurs fra sushi til gourmet
  • Eventer med fokus på mat og drikke
  • Foto, film og matstyling
  • Kick-off’s og lanseringer
  • Selskaper



Lokaler

Kjøkkenene varierer i stil og størrelse.Proff-kjøkkenet er ca 100 m² med uttrykk som et restaurantkjøkken. De to andre kjøkkenene er henholdsvis 90 m² og 70 m² og mer tilnærmet ditt hjemmekjøkken.

Matkurs og teambuilding for bedrifter

I Mathallen har vi flere forskjellige kurs. Med varighet fra 1-4 timer, kan du velge mellom kurs med ulikt innhold. Kursene i Mathallen har en enkel og lettfattelig oppbygning hvor alle kan delta. Disse kursene er for grupper fra 8-25 personer. Vi setter opp forskjellige kurs med ulike tema, både deltagende og demonstrasjonskurs. For mer informasjon om hva vi kan tilby grupper over 8 personer klikk her eller send oss gjerne en mail: cv@kulinariskakademi.no

For enkelt bookinger og privatpersoner se vår kurskalender.

Eventer, selskap, kick-off

Våre fleksible kjøkken passer også godt til å huse et kreativ event, kick-off eller selskap. Vi skaper unike arrangementer etter kundens behov. Ønsker du et hyggelig og uformelt selskap, mingling eller middag er vi det rette sted med kapasitet fra 40-200 personer

Kort vei til de beste råvarene - vi finner dem i Mathallen!

Oslos Mathall. Et spennende bidrag til byens innbyggere og besøkende. Kulinarisk Akademi tror Mathallen vil bidra til å styrke vår bransje og vårt miljø. Den vanlige forbruker vil få tilgang til råvarer som før bare kokker fikk jobbe med. Den vil vise frem en unik verden av mat og drikke. Vi er glade for å ta del i denne fantastiske utviklingen og er stolte aktører i 2 etasje med 400 km2. Vår avdeling i Mathallen ligger i et mekka av leverandører. Veien til flotte råvarer er kort, det gjør resultatet enda bedre. Med høy kompetanse i eget hus og med kunnskap fra mange hold i resten av mathallen, er vi godt rustet tilå levere de beste opplevelsene.