Her finner du alle kursene som er satt opp hos Kulinarisk Akademi Hovedavdeling og Mathallen. Link til Påmelding finner du under hvert kurs.
For hjelp med online booking for privatperson send mail til: ck@kulinariskakademi.no

For booking av grupper, send mail til: cv@kulinariskakademi.no

Generelle betingelser på kurs

Gavekort
Kjøp en annerledes gave til bursdag, bryllup eller til din kjære? 
Du kan kjøpe gavekort på vår avdeling i Mathallen, eller online her

Betaling av kurs med gavekort
Ved bruk av gavekort som betalingsmiddel for kurs gjør du følgende:
For å benytte gavekort går du inn på vår kurskalender og finner det kurset og den datoen du ønsker. Deretter er det bare for deg å bestille plass/plasser via online booking.
Det er også mulig å benytte gavekortet på Kulinarisk Akademis salgsartikler på en av våre to avdelinger. Vi selger bla. kokebøker, kniver og andre små kjøkkenartikler.
Ta kontakt  med oss dersom du ikke mottar en bekreftelse på kurs du er påmeldt.







Wine & Spirit Education Trust level 2 sensommer 2017 i Oslo

Fra 15. august , vin- og brennvinsutdanning på kveldstid
Hva er Wset?
Vin og brennvinsutdanning-WSET er den mest anerkjente internasjonale modellen for vin- og brennevinsutdanning.
Dette kurset er ment som en grunnleggende innføring i vin og brennevin fra ulike deler av verden.
Det kreves ingen forkunnskaper, men en sterk interesse og dedikasjon.

Mathallens vinklubb: Et raskt innblikk i Italienske viner

Mathallens vinklubb presenterer: Et raskt innblikk i Italienske viner, torsdag 27. april kl 17:30 eller 20:00.
I løpet av 30 minutter får du en rask innføring i ett av verdens beste vinland og får smake to ulike viner fra forskjellige vindistrikter.

Street Food

Street Food kurs, fredag 28. april. DETTE KURSET ER FULLT, MEN VI HAR ET KURS DEN 27. APRIL OG DERETTER 2. MAI. ØNSKER DU Å STÅ PÅ VENTELISTE TIL DETTE KURSET, TA KONTAKT HER. 
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.

Sushikurs

Sushikurs, lørdag 29. april. DETTE KURSET ER FULLT. NESTE SUSHIKURS ER 27. SEPTEMBER. FOR Å STÅ PÅ VENTELISTE, KONTAKT OSS HER. 
Kulinarisk Akademis kokebok, Sushi på Norsk, er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme. Vil du lære mer om å lage sushi selv, kom til oss !

Street Food

Street Food kurs tirsdag 2. mai.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden


Lag den ultimate Taco!

Lag taco som i Mexico! Onsdag 3. mai.
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

OST OG VINKURS

Ost og vinkurs, onsdag 3. mai
Vil du lære om hvordan du kan heve smaken i både osten og vinen? Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?

Kje og geitost på menyen

Kje og geitost påmenyen , torsdag 4 mai
Bli en mester i å tilberede kje på Kulinarisk Akademi

Boblende lunsj

Boblende lunsj, lørdag 6. mai. DETTE KURSET ER FULLT. NESTE KURS ER 17. JUNI. FOR Å STÅ PÅ VENTELISTE TIL DETTE KURSET, TA KONTAKT HER. 
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon.
Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.

Grunnkurs i saus

Grunnkurs i saus, tirsdag 9. mai.
Bli en mester med saus. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som proffene.

Street Food

Street food kurs onsdag 10. mai.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.

To generasjoner

To generasjoner, lørdag 13. mai. DETTE KURSET ER FULLT. VI HAR OGSÅ KURS 26. APRIL OG DERETTER 24. JUNI. ØNSKER DU Å STÅ PÅ VENTELISTE, TA KONTAKT HER.  
Store barn inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig mat sammen.


Street Food

Street Food kurs 18. mai.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden

Biff og Bayer

DETTE KURS ER DESSVERRE FULLT.  ØNSKER DU Å STÅ PÅ VENTELISTE, KONTAKT OSS HER.
Biff og Bayer, Lørdag 20. mai.
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.

Grillkurs

Grillkurs , tirsdag 23. mai.
Lær hvordan du kan servere det perfekte grillmåltid til dine venner.
Et deltagende kokkekurs der du lærer om direkte og indirekte grilling.

Street Food

Street food kurs tirsdag 23. mai. KUN ÈN LEDIG PLASS IGJEN. NESTE KURS ER 24. MAI. ØNSKER DU Å STÅ PÅ VENTELISTE TIL DETTE KURSET, TA KONTAKT HER. 
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden

Street Food

Street Food, onsdag 24. mai
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.

Grillkurs

Grillkurs,  tirsdag 30. mai.
Lær hvordan du kan servere det perfekte grillmåltid til dine venner.
Et deltagende kokkekurs der du lærer om direkte og indirekte grilling.

Grunnkurs i tilberedningsteknikker

Grunnkurs i tilberedningsteknikker, tirsdag 30. mai.
Kulinarisk Akademis kokebok , Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker.
På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks. Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og vi guider deg gjennom jungelen av muligheter.
Vi går gjennom teknikker som ovnsbaking, sous-vide, confitering, frittering, grilling og posjering.

Lag den ultimate taco!

Lag taco som i Mexico! onsdag 31. mai.
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Grillkurs

Grillkurs , tirsdag 06. Juni.
Lær hvordan du kan servere det perfekte grillmåltid til dine venner.
Et deltagende kokkekurs der du lærer om direkte og indirekte grilling.

Street food

Street food kurs tirsdag 6. Juni.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden

Grunnkurs i saus

Grunnkurs i saus, lørdag 10. juni
Bli en mester med saus. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som proffene.

Lag den ultimate Taco!

Lag taco som i Mexico! Tirsdag 13. Juni.
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Boblende lunsj

Boblende lunsj, lørdag 17. Juni
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon.
Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner

Grillkurs

Grillkurs , tirsdag 20. Juni.
Lær hvordan du kan servere det perfekte grillmåltid til dine venner.
Et deltagende kokkekurs der du lærer om direkte og indirekte grilling.

Grunnkurs i tilberedningsteknikker

Grunnkurs i tilberedningsteknikker, tirsdag 20. juni.
Kulinarisk Akademis kokebok , Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker.
På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks. Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og vi guider deg gjennom jungelen av muligheter.
Vi går gjennom teknikker som ovnsbaking, sous-vide, confitering, frittering, grilling og posjering.

Mini Kokkeskole - 3 dagers kokkekurs

Et tredagers kokkekurs med noen av Norges beste kokker.
Torsdag 22. , fredag 23. og lørdag 24. Juni er det igjen tid for vår mini-kokkeskole. I løpet av tre intense dager gir kokkene ved Kulinarisk Akademi deg en grundig innføring i kjøkkenets viktigste prinsipper. Kurset passer for alle som elsker å lage mat. Både nybegynnere og viderekomne vil ha utbytte av å være med når våre kjøkkenkunstnere inviterer til foredrag, demonstrasjoner og sist men ikke minst: mye matlaging.

To generasjoner

To generasjoner, lørdag 24. juni.
Store barn inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig mat sammen.

Pastakurs

Pastakurs , Tirsdag 27. Juni.
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage pasta og gir innspill på hva som passer til.

Street Food

Street food kurs Tirsdag. 27. Juni.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden

Grunnkurs i saus

Grunnkurs i saus, onsdag 28. juni.
Bli en mester på saus. Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden.

Biff og Bayer

Biff og Bayer, Torsdag 29. Juni
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.

Lag den ultimate Taco!

Lag taco som i Mexico! Fredag 30. Juni.
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Street Food

Street food kurs, tirsdag 15. august.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.

Grunnkurs i tilberedningsteknikker

Grunnkurs i tilberedningsteknikker, onsdag 16. august.
Kulinarisk Akademis kokebok , Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker.
På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks. Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og vi guider deg gjennom jungelen av muligheter.
Vi går gjennom teknikker som ovnsbaking, sous-vide, confitering, frittering, grilling og posjering.

Grunnkurs i saus

Grunnkurs i saus, tirsdag 22. august
Bli en mester til å lage saus. Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden.

Mini Kokkeskole - 3 dagers kokkekurs

Et tredagers kokkekurs med noen av Norges beste kokker.
Torsdag 24. august, fredag 25. august og lørdag 26. august  er det igjen tid for vår mini-kokkeskole. I løpet av tre intense dager gir kokkene ved Kulinarisk Akademi deg en grundig innføring i kjøkkenets viktigste prinsipper. Kurset passer for alle som elsker å lage mat. Både nybegynnere og viderekomne vil ha utbytte av å være med når våre kjøkkenkunstnere inviterer til foredrag, demonstrasjoner og sist men ikke minst: mye matlaging.

Biff og Bayer

Biff og Bayer, fredag 25. august.
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.

Vinkurs-Vin fra den iberiske halvøy

Vin fra den iberiske halvøy fredag 25. august.
I løpet av to timer vil du få en god innføring i vinlandene Spania og Portugal og smake fem flotte viner fra disse landene.

To generasjoner

To generasjoner, lørdag 26. august.
Store barn inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig mat sammen.

Lag den ultimate tacoen!

Lag taco som i Mexico! tirsdag 29. august.
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Raske desserter

Raske desserter tirsdag 29. august.
Vi lærer deg hvordan du enkelt kan lage gode desserter som passer til selskap eller hverdagskos. 


Street Food

Street Food kurs, onsdag 30. august.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden

Boblende lunsj

Boblende lunsj , lørdag 2. september.
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon.
Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.

Kjøttkurs

Kjøttkurs , mandag 4. september
Bli en mester i å tilberede kjøtt på Kulinarisk Akademi.

Street Food

Street Food kurs, tirsdag 5. september.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden

OST OG VINKURS

Ost og vinkurs, onsdag 6. september
Vil du lære om hvordan du kan heve smaken i både osten og vinen? Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?

To generasjoner

To generasjoner, lørdag 9. september. 
Store barn inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig mat sammen.

Street Food

Street Food kurs onsdag 13. september
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.

Vinkurs- fokus på høstens rødviner

Vinkurs- fokus på høstens rødviner onsdag 13. september.
I løpet av to timer vil du få smake fem flotte rødviner som passer perfekt til høstsesongens råvarer.

Biff og Bayer

Biff og Bayer, fredag 15. september.
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.

Fiskekurs

Fiskekurs, tirsdag 19. september.
Lær å lage fisk sammen med kokkene fra Kulinarisk Akademi.
Matkursene ved Kulinarisk Akademi er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende og engasjerte kokker.

Lag den ultimate tacoen!

Lag taco som i Mexico! Tirsdag 19. september.
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Temakurs-Våre 4 årstider; HØSTEN

Våre 4 årstider- HØSTEN, tirsdag 26. september.
Kulinarisk Akademis kokker tar deg med på en reise gjennom Norges råvaresesonger. Vi tar for oss høstens fruktbare og gavmilde matfat og lærer hvordan man best utnytter råvarene den tilbyr.

Grunnkurs i saus

Grunnkurs i saus, tirsdag 26. september.
Bli en mester med saus. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som proffene.

Sushikurs

Sushikurs, onsdag 27. september
Kulinarisk Akademis kokebok, Sushi på Norsk, er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme. Vil du lære mer om å lage sushi selv, kom til oss i Mathallen.

Boblende lunsj

Boblende lunsj, lørdag 30. september
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.

Grunnkurs i saus

Grunnkurs i saus, tirsdag 3. oktober.
En ekte sausekokk. Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden.

Street food

Street Food kurs, Onsdag 4. oktober.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food trenden.

Pastakurs

Pastakurs , onsdag 4. oktober.
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage pasta og gir innspill på hva som passer til.

Biff og Bayer

Biff og Bayer, torsdag 5. oktober
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.

Lag den ultimate Taco!

Lag taco som i Mexico! fredag 6. oktober.
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

To generasjoner

To generasjoner, lørdag 7. oktober. 
Store barn inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig mat sammen.


Mini Kokkeskole - 3 dagers kokkekurs

Et tredagers kokkekurs med noen av Norges beste kokker.
Torsdag 5., fredag 6. og lørdag 7. oktober er det igjen tid for vår mini-kokkeskole. I løpet av tre intense dager gir kokkene ved Kulinarisk Akademi deg en grundig innføring i kjøkkenets viktigste prinsipper. Kurset passer for alle som elsker å lage mat. Både nybegynnere og viderekomne vil ha utbytte av å være med når våre kjøkkenkunstnere inviterer til foredrag, demonstrasjoner og sist men ikke minst: mye matlaging.


Wine & Spirit Education Trust level 3 award in Wine høst 2017 i Oslo

Hva er Wset?
WSET er den mest anerkjente internasjonale modellen for vin- og brennevinsutdanning.
Dette kurset er ment som en videregående innføring i vin fra ulike deler av verden.
Det anbefales å ha bestått eksamen i WSET level 2 som grunnlag for kurset.

Street Food

Street food kurs tirsdag 17. oktober.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.

Vinkurs-Rødvin verden rundt

Rødvin verden rundt, onsdag 18. oktober
I løpet av to timer vil du få en god innføring i «de nye vinland» og smake fem flotte rødviner fra ulike land.
 

Grunnkurs i saus

Grunnkurs i saus onsdag 18. oktober.
Bli en mester med saus. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som proffene.

Grunnkurs i tilberedningsteknikker

Grunnkurs i tilberedningsteknikker, tirsdag 24. oktober.
Kulinarisk Akademis kokebok , Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker.
På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks. Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og vi guider deg gjennom jungelen av muligheter.
Vi går gjennom teknikker som ovnsbaking, sous-vide, confitering, frittering, grilling og posjering.


Mat og vin i kombinasjon

Mat og vin i kombinasjon, onsdag 1. november
Hvorfor endrer matopplevelsen seg når samme meny serveres med ulike viner?

Vinkurs-Italienske viner

Italienske viner, tirsdag 7. november.
I løpet av to timer vil du få en god innføring i ett av verdens beste vinland og smake fem klassiske viner fra ulike vindistrikter.

Grunnkurs i saus

Grunnkurs i saus, tirsdag 21. November.
Bli en ekte sausekokk. Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden.

VINKURS-FRANSKE VINER

Franske viner , tirsdag 19. desember.
I løpet av to timer vil du få en god innføring i ett av verdens beste vinland og smake fem klassiske viner fra ulike vindistrikter.