Her finner du alle kursene som er satt opp hos Kulinarisk Akademi Hovedavdeling og Mathallen. Link til Påmelding finner du under hvert kurs.
For hjelp med online booking for privatperson send mail til: ck@kulinariskakademi.no

For booking av grupper, send mail til: cv@kulinariskakademi.no

Generelle betingelser på kurs

Gavekort
Kjøp en annerledes gave til bursdag, bryllup eller til din kjære? 
Du kan kjøpe gavekort på vår avdeling i Mathallen, eller online her

Betaling av kurs med gavekort
Ved bruk av gavekort som betalingsmiddel for kurs gjør du følgende:
For å benytte gavekort går du inn på vår kurskalender og finner det kurset og den datoen du ønsker. Deretter er det bare for deg å bestille plass/plasser via online booking.
Det er også mulig å benytte gavekortet på Kulinarisk Akademis salgsartikler på en av våre to avdelinger. Vi selger bla. kokebøker, kniver og andre små kjøkkenartikler.
Ta kontakt  med oss dersom du ikke mottar en bekreftelse på kurs du er påmeldt.







Wine & Spirit Education Trust level 2 sensommer 2017 i Oslo

Fra 15. august , vin- og brennvinsutdanning på kveldstid
Hva er Wset?
Vin og brennvinsutdanning-WSET er den mest anerkjente internasjonale modellen for vin- og brennevinsutdanning.
Dette kurset er ment som en grunnleggende innføring i vin og brennevin fra ulike deler av verden.
Det kreves ingen spesielle forkunnskaper

Mini Kokkeskole - 3 dagers kokkekurs

Et tredagers kokkekurs med noen av Norges beste kokker.
Torsdag 23. , fredag 24. og lørdag 25. februar er det igjen tid for vår mini-kokkeskole. I løpet av tre intense dager gir kokkene ved Kulinarisk Akademi deg en grundig innføring i kjøkkenets viktigste prinsipper. Kurset passer for alle som elsker å lage mat. Både nybegynnere og viderekomne vil ha utbytte av å være med når våre kjøkkenkunstnere inviterer til foredrag, demonstrasjoner og sist men ikke minst: mye matlaging.


Street Food

DETTE KURS ER DESSVERRE FULLT,NESTE LEDIGE KURS ER DEN 15. FEBRUAR . ØNSKER DU Å STÅ PÅ VENTELISTE, KONTAKT OSS HER.
Street food kurs fredag 24. februar.

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden

VINKURS - KLASSISKE RØDVINER PÅ 1-2-3

Klassiske rødviner på 1-2-3 , fredag 24. februar.
Hvordan lages rødvin og hvilke andre egenskaper enn fargen skiller egentlig en hvitvin og en rødvin? Er en rødvin alltid fatlagret og blir alle rødviner bedre med litt alder? Denne kurskvelden er forbeholdt de klassiske rødvinene.

To generasjoner

To generasjoner, lørdag 25 Februar.
Store barn inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig mat sammen.

Raske desserter

Tirsdag 28. februar.
Vi lærer deg hvordan du enkelt kan lage gode desserter som passer til selskap eller hverdagskos

Grunnkurs i saus

KUN ÈN PLASS IGJEN! NESTE KURS ER 4. APRIL.
Grunnkurs i saus, tirsdag 28. Februar.
En ekte sausekokk. Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden.

Street Food

Street Food kurs fredag 3.mars
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden

Rødvin verden rundt

Rødvin verden rundt, fredag 3. mars.
I løpet av to timer vil du få en god innføring i «de nye vinland» og smake fem flotte rødviner fra ulike land.
 

Biff og Bayer

DETTE KURSET ER FULLT. NESTE KURS ER 10.MARS OG DERETTER 20.MAI.
Biff og Bayer, lørdag 4. mars.
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.

Street Food

Street food kurs tirsdag 7. mars
Kurset er et deltagende kokkekurs der våre kokker veileder dere gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden

Lag den ultimate Taco!

Lag taco som i Mexico! Onsdag 8. mars
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Biff og Bayer

Biff og Bayer, fredag 10. mars. KUN ÈN PLASS IGJEN,  NESTE KURS ER 20. MAI. ØNSKER DU Å STÅ PÅ VENTELISTE KAN DU TA KONTAKT HER.
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.

Boblende lunsj

DETTE KURS ER DESSVERRE FULLT,NESTE LEDIGE KURS ER DEN 6. MAI. ØNSKER DU Å STÅ PÅ VENTELISTE, KONTAKT OSS HER.
Boblende lunsj, lørdag 11. mars 
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon.
Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner

WINE COURSE - CLASSICAL RED WINES IN ENGLISH

Classical red wines, Wednesday the 15th of March.
How is a red wine produced, is it always matured in wood barrels and does red wines allways improve with ageing? These questions and many more will be answered in an evening filled with classical red wines. 


Fiskekurs

DETTE KURS ER DESSVERRE FULLT. ØNSKER DU Å STÅ PÅ VENTELISTE, KONTAKT OSS HER.
Fiskekurs, tirsdag 21. mars
Lær å lage fisk sammen med kokkene fra Kulinarisk Akademi.
Matkursene ved Kulinarisk Akademi er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende og engasjerte kokker.

MAT OG VIN I KOMBINASJON

Mat og vin i kombinasjon , fredag 24. mars
Hvorfor endrer matopplevelsen seg når samme meny serveres med ulike viner?

To generasjoner

To generasjoner, lørdag 25. mars, DETTE KURSET ER DESSVERRE FULLT. VI HAR LEDIGE PLASSER 25. FEBRUAR OG 13, MAI. ØNSKER DU Å STÅ PÅ VENTELISTE TA KONTAKT MED OSS.
Store barn inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig mat sammen.


Street Food

Street food kurs tirsdag 28. mars
Kurset er et deltagende kokkekurs der våre kokker veileder dere gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden

Sjokolade og vin i kombinasjon

Onsdag 29. Mars.
Mathallens vinklubb presenterer sjokolade og vin i kombinasjon.
Kom og ta desserten med oss!

Grunnkurs i Ølbrygging

Grunnkurs i ølbrygging, lørdag 1. April.
For å brygge et godt øl er det viktig med god grunnkunnskap. En rask og grundig måte å tilegne seg denne kunnskapen på er å delta på et bryggekur

Fiskekurs

Fiskekurs,mandag 3. april
Lær å lage fisk sammen med kokkene fra Kulinarisk Akademi.
Matkursene ved Kulinarisk Akademi er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende og engasjerte kokker.

Temakurs-Våre 4 årstider; VÅR

Våre 4 årstider- VÅR, tirsdag 4. april 

Vi tar deg med på en reise gjennom Norges råvaresesonger. Vi tar for oss vårens matfat og lærer hvordan man best utnytter disse råvarene.

Grunnkurs i saus

Grunnkurs i saus, tirsdag 4. april
Bli en mester med saus. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som proffene

Sauseskolen del to

Sauseskolen del to, onsdag 5. april
I del to av Kulinarisk Akademis sauseskole bygger vi videre på teknikkene fra grunnkurset. Vi går igjennom fem ulike sauser og deres bruksområder. Underveis vil KAs kokker servere smakebiter til noen av sausene.

Raske desserter

Torsdag torsdag. 6. april
Vi lærer deg hvordan du enkelt kan lage gode desserter som passer til selskap eller hverdagskos


Street Food

KUN ÈN PLASS IGJEN. NESTE KURS ER 19. APRIL OG DERETTER 2. MAI. ØNSKER DU Å STÅ PÅ VENTELISTE, TA KONTAKT HER.
Street food kurs fredag 7. april
Kurset er et deltagende kokkekurs der våre kokker veileder dere gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden

Kjøttkurs

Kjøttkurs , tirsdag 18. april
Bli en mester i å tilberede kjøtt på Kulinarisk Akademi

Grunnkurs i tilberedningsteknikker

Grunnkurs i tilberedningsteknikker, tirsdag 18. april
Kulinarisk Akademis kokebok , Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker.
På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks. Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og vi guider deg gjennom jungelen av muligheter.
Vi går gjennom teknikker som ovnsbaking, sous-vide, confitering, frittering, grilling og posjering.


Street Food

Street food kurs onsdag 19. april
Kurset er et deltagende kokkekurs der våre kokker veileder dere gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden

VINKURS-FRANSKE VINER

Franske viner , fredag 21. april
I løpet av to timer vil du få en god innføring i ett av verdens beste vinland og smake seks klassiske viner fra ulike vindistrikter.

Mat og vin i kombinasjon

Mat og vin i kombinasjon , lørdag 22. april
Hvorfor endrer matopplevelsen seg når samme meny serveres med ulike viner?

To generasjoner med fokus på pasta

To generasjoner, onsdag 26. april 2017
Store barn fra 10-12 år inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen.
Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage pasta sammen og gir innspill på hva som passer til.

Sushikurs

Sushikurs, lørdag 29. april.
Kulinarisk Akademis kokebok, Sushi på Norsk, er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme. Vil du lære mer om å lage sushi selv, kom til oss !

Street Food

Street Food kurs tirsdag 2. mai.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden


Lag den ultimate Taco!

Lag taco som i Mexico! Onsdag 3. mai.
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

OST OG VINKURS

Ost og vinkurs, onsdag 3. mai
Vil du lære om hvordan du kan heve smaken i både osten og vinen? Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?

Boblende lunsj

Boblende lunsj, lørdag 6. mai.
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon.
Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.

Grunnkurs i saus

Grunnkurs i saus, tirsdag 9. mai.
Bli en mester med saus. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som proffene

To generasjoner

To generasjoner,, lørdag 13. mai.
Store barn inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig mat sammen.


Street Food

Street Food kurs 18. mai.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden

Biff og Bayer

Biff og Bayer, Lørdag 20. mai
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.

Grillkurs

Grillkurs , tirsdag 23. mai.
Lær hvordan du kan servere det perfekte grillmåltid til dine venner.
Et deltagende kokkekurs der du lærer om direkte og indirekte grilling.

Street Food

Street food kurs tirsdag 23. mai.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden

Grillkurs

Grillkurs,  tirsdag 30. mai.
Lær hvordan du kan servere det perfekte grillmåltid til dine venner.
Et deltagende kokkekurs der du lærer om direkte og indirekte grilling.

Grunnkurs i tilberedningsteknikker

Grunnkurs i tilberedningsteknikker, tirsdag 30. mai.
Kulinarisk Akademis kokebok , Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker.
På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks. Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og vi guider deg gjennom jungelen av muligheter.
Vi går gjennom teknikker som ovnsbaking, sous-vide, confitering, frittering, grilling og posjering.

Lag den ultimate taco!

Lag taco som i Mexico! onsdag 31. mai.
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Grillkurs

Grillkurs , tirsdag 06. Juni.
Lær hvordan du kan servere det perfekte grillmåltid til dine venner.
Et deltagende kokkekurs der du lærer om direkte og indirekte grilling.

Street food

Street food kurs tirsdag 6. Juni.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden

Grunnkurs i saus

Grunnkurs i saus, lørdag 10. juni
Bli en mester med saus. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som proffene

Lag den ultimate Taco!

Lag taco som i Mexico! Tirsdag 13. Juni.
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Boblende lunsj

Boblende lunsj, lørdag 17. Juni
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon.
Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner

Grillkurs

Grillkurs , tirsdag 20. Juni.
Lær hvordan du kan servere det perfekte grillmåltid til dine venner.
Et deltagende kokkekurs der du lærer om direkte og indirekte grilling.

Grunnkurs i tilberedningsteknikker

Grunnkurs i tilberedningsteknikker, tirsdag 20. juni.
Kulinarisk Akademis kokebok , Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker.
På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks. Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og vi guider deg gjennom jungelen av muligheter.
Vi går gjennom teknikker som ovnsbaking, sous-vide, confitering, frittering, grilling og posjering.

Mini Kokkeskole - 3 dagers kokkekurs

Et tredagers kokkekurs med noen av Norges beste kokker.
Torsdag 22. , fredag 23. og lørdag 24. juni er det igjen tid for vår mini-kokkeskole. I løpet av tre intense dager gir kokkene ved Kulinarisk Akademi deg en grundig innføring i kjøkkenets viktigste prinsipper. Kurset passer for alle som elsker å lage mat. Både nybegynnere og viderekomne vil ha utbytte av å være med når våre kjøkkenkunstnere inviterer til foredrag, demonstrasjoner og sist men ikke minst: mye matlaging.

Pastakurs

Pastakurs , Torsdag 27. Juni.
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage pasta og gir innspill på hva som passer til.

Street Food

Street food kurs Tirsdag. 27. Juni.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden

Grunnkurs i saus

Grunnkurs i saus, onsdag 28. juni.
En ekte sausekokk. Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden.

Biff og Bayer

Biff og Bayer, Torsdag 29. Juni
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.

Lag den ultimate Taco!

Lag taco som i Mexico! Fredag 30. Juni.
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Wine & Spirit Education Trust level 2 sensommer 2017 i Oslo

Fra 15. august , vin- og brennvinsutdanning på kveldstid
Hva er Wset?
Vin og brennvinsutdanning-WSET er den mest anerkjente internasjonale modellen for vin- og brennevinsutdanning.
Dette kurset er ment som en grunnleggende innføring i vin og brennevin fra ulike deler av verden.
Det kreves ingen spesielle forkunnskaper

Street Food

Street food kurs, tirsdag 15. august.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.

Grunnkurs i saus

 Grunnkurs i saus, tirsdag 22. august
En ekte sausekokk. Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden.

Biff og Bayer

Biff og Bayer, fredag 25. august.
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.

Vinkurs – Vin fra den Iberiske halvøy

Vinkurs – Vin fra den Iberiske halvøy, fredag 25. august
I løpet av to timer vil du få en god innføring i vinlandene Spania og Portugal og smake fem flotte viner fra disse landene.

 

To generasjoner

To generasjoner, lørdag 26. august.
Store barn inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig mat sammen.

Lag den ultimate tacoen!

Lag taco som i Mexico! tirsdag 29. august.
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Street Food

Street Food kurs, onsdag 30. august.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden

Wine & Spirit Education Trust level 3 award in Wine høst 2017 i Oslo

Hva er Wset?
WSET er den mest anerkjente internasjonale modellen for vin- og brennevinsutdanning.
Dette kurset er ment som en videregående innføring i vin fra ulike deler av verden.
Det anbefales å ha bestått eksamen i WSET level 2 som grunnlag for kurset.