Her finner du alle kursene som er satt opp hos Kulinarisk Akademi Hovedavdeling og Mathallen. Link til Påmelding finner du under hvert kurs.
For hjelp med online booking for privatperson send mail til: ck@kulinariskakademi.no

For booking av grupper, send mail til: cv@kulinariskakademi.no

Generelle betingelser på kurs

Gavekort
Kjøp en annerledes gave til bursdag, bryllup eller til din kjære? 
Du kan kjøpe gavekort på vår avdeling i Mathallen, eller online her

Betaling av kurs med gavekort
Ved bruk av gavekort som betalingsmiddel for kurs gjør du følgende:
For å benytte gavekort går du inn på vår kurskalender og finner det kurset og den datoen du ønsker. Deretter er det bare for deg å bestille plass/plasser via online booking.
Det er også mulig å benytte gavekortet på Kulinarisk Akademis salgsartikler på en av våre to avdelinger. Vi selger bla. kokebøker, kniver og andre små kjøkkenartikler.
Ta kontakt  med oss dersom du ikke mottar en bekreftelse på kurs du er påmeldt.







Wine & Spirit Education Trust level 2 sensommer 2017 i Oslo

Fra 15. august , vin- og brennvinsutdanning på kveldstid
Hva er Wset?
Vin og brennvinsutdanning-WSET er den mest anerkjente internasjonale modellen for vin- og brennevinsutdanning.
Dette kurset er ment som en grunnleggende innføring i vin og brennevin fra ulike deler av verden.
Det kreves ingen forkunnskaper, men en sterk interesse og dedikasjon.

Biff og Bayer

Biff og Bayer, fredag 25. august. DETTE KURSET ER FULLT. NESTE KURS ER 15. SEPT. FOR Å STÅ PÅ VENTELISTE TIL KURSET 25. AUG, SEND MAIL HIT. 
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.

Vinkurs-Vin fra den iberiske halvøy

Vin fra den iberiske halvøy fredag 25. august.
I løpet av to timer vil du få en god innføring i vinlandene Spania og Portugal og smake fem flotte viner fra disse landene.

To generasjoner

To generasjoner, lørdag 26. august. DETTE KURSET ER FULLT. NESTE KURS ER 9. SEPTEMBER. FOR Å STÅ PÅ VENTELISTE TIL 26. AUG, KONTAKT OSS HER. 
Store barn inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig mat sammen.

Mexicanske tacos!

Lag taco som i Mexico! tirsdag 29. august. DETTE KURSET ER FULLT. NESTE KURS ER 19. SEPTEMBER. FOR Å STÅ PÅ VENTELISTE TIL 29. AUG TA KONTAKT HER. 
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Raske desserter

Raske desserter tirsdag 29. august.
Vi lærer deg hvordan du enkelt kan lage gode desserter som passer til selskap eller hverdagskos. 


Vinkurs med Gérard Bertrand

Velkommen til en spennende kveld på Mathallen med Gérard Bertrand 30. august.
Gérard Bertrand er vindyrker og vingårdseier i Syd-Frankrike. Han bor selv med sin familie på vingården Cigalus i Languedoc-Rousillion og eier 11 eiendommer i området. I 2012 ble han kåret til "Winemaker of the year". Lær mer om økologisk og biodynamisk vinproduksjon av en av pioneerene på feltet i løpet av dette kurset. 
   

Boblende lunsj

Boblende lunsj , lørdag 2. september.
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon.
Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.

Kjøttkurs

Kjøttkurs , mandag 4. september
Bli en mester i å tilberede kjøtt på Kulinarisk Akademi.

Street Food

Street Food kurs, tirsdag 5. september. KUN ÈN PLASS IGJEN, FOR Å STÅ PÅ VENTELISTE, TA KONTAKT HER. NESTE KURS ER 13. SEPTEMBER.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden

OST OG VINKURS

Ost og vinkurs, onsdag 6. september
Vil du lære om hvordan du kan heve smaken i både osten og vinen? Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?

To generasjoner

To generasjoner, lørdag 9. september. 
Store barn inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig mat sammen.

Street food

Street Food kurs, tirsdag 5. september.  DETTE KURSET ER FULLT. STREET FOOD KURS ER 30. SEPT. FOR Å STÅ PÅ VENTELISTE TIL 13. SEPT, TA KONTAKT HER. 
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden

Vinkurs- fokus på høstens viner

Vinkurs- fokus på høstens rødviner onsdag 13. september.
I løpet av to timer vil du få smake fem flotte rødviner som passer perfekt til høstsesongens råvarer.

Biff og Bayer

Biff og Bayer, fredag 15. september. DETTE KURSET ER FULLT. FOR Å STÅ PÅ VENTELISTE TA KONTAKT HER. NESTE KURS ER 5. OKTOBER.
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.

Fiskekurs

Fiskekurs, tirsdag 19. september. DETTE KURSET ER FULLT. FOR Å STÅ PÅ VENTELISTE KONTAKT OSS HER. NESTE FISKEKURS ER 10. OKTOBER. 
Lær å lage fisk sammen med kokkene fra Kulinarisk Akademi.
Matkursene ved Kulinarisk Akademi er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende og engasjerte kokker.

Boblende middag

Boblende middag , fredag 22. september.
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon.
Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.

Temakurs-Våre 4 årstider; HØSTEN

Våre 4 årstider- HØSTEN, tirsdag 26. september.
Kulinarisk Akademis kokker tar deg med på en reise gjennom Norges råvaresesonger. Vi tar for oss høstens fruktbare og gavmilde matfat og lærer hvordan man best utnytter råvarene den tilbyr.

Grunnkurs i saus

Grunnkurs i saus, tirsdag 26. september.
Bli en mester med saus. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som proffene.

Sushikurs

Sushikurs, onsdag 27. september
Kulinarisk Akademis kokebok, Sushi på Norsk, er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme. Vil du lære mer om å lage sushi selv, kom til oss i Mathallen.

Street Food

Street Food kurs lørdag 30. september.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.


Grunnkurs i saus

Grunnkurs i saus, tirsdag 3. oktober.
En ekte sausekokk. Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden.

Street food

Street Food kurs, Onsdag 4. oktober.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food trenden.

Pastakurs

Pastakurs , onsdag 4. oktober.
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage pasta og gir innspill på hva som passer til.

Mini Kokkeskole - 3 dagers kokkekurs

Et tredagers kokkekurs med noen av Norges beste kokker.
Torsdag 5., fredag 6. og lørdag 7. oktober er det igjen tid for vår mini-kokkeskole. I løpet av tre intense dager gir kokkene ved Kulinarisk Akademi deg en grundig innføring i kjøkkenets viktigste prinsipper. Kurset passer for alle som elsker å lage mat. Både nybegynnere og viderekomne vil ha utbytte av å være med når våre kjøkkenkunstnere inviterer til foredrag, demonstrasjoner og sist men ikke minst: mye matlaging.


Mexicanske tacos!

Lag taco som i Mexico! fredag 6. oktober.
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

To generasjoner

To generasjoner, lørdag 7. oktober. 
Store barn inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig mat sammen.


Fiskekurs

Fiskekurs, tirsdag 10. oktober.
Lær å lage fisk sammen med kokkene fra Kulinarisk Akademi.
Matkursene ved Kulinarisk Akademi er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende og engasjerte kokker.

Wine & Spirit Education Trust level 3 award in Wine høst 2017 i Oslo

Hva er Wset?
WSET er den mest anerkjente internasjonale modellen for vin- og brennevinsutdanning.
Dette kurset er ment som en videregående innføring i vin fra ulike deler av verden.
Det anbefales å ha bestått eksamen i WSET level 2 som grunnlag for kurset.

Boblende lunsj

Boblende lunsj, lørdag 14. oktober.  
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon.
Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.

Street Food

Street food kurs tirsdag 17. oktober.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.

Vinkurs-Rødvin verden rundt

Rødvin verden rundt, onsdag 18. oktober
I løpet av to timer vil du få en god innføring i «de nye vinland» og smake fem flotte rødviner fra ulike land.
 

Grunnkurs i saus

Grunnkurs i saus onsdag 18. oktober.
Bli en mester med saus. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som proffene.

Asiatiske smaker

Asiatiske smaker tirsdag 24. oktober.  Kurset er et deltakende kokkekurs som tar for seg teoretiske prinsipper fra det asiatiske kjøkken.  

Grunnkurs i tilberedningsteknikker

Grunnkurs i tilberedningsteknikker, tirsdag 24. oktober.
Kulinarisk Akademis kokebok , Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker.
På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks. Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og vi guider deg gjennom jungelen av muligheter.
Vi går gjennom teknikker som ovnsbaking, sous-vide, confitering, frittering, grilling og posjering.


Biff og Bayer

Biff og Bayer, lørdag 28. Oktober.
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.

Mat og vin i kombinasjon

Mat og vin i kombinasjon, onsdag 1. november
Hvorfor endrer matopplevelsen seg når samme meny serveres med ulike viner?

Biff og Bayer

Biff og Bayer, fredag 3. november.
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.

Vinkurs-Italienske viner

Italienske viner, tirsdag 7. november.
I løpet av to timer vil du få en god innføring i ett av verdens beste vinland og smake fem klassiske viner fra ulike vindistrikter.

Street Food

Street food kurs tirsdag 7. November. 
Kurset er et deltagende kokkekurs der våre kokker veileder dere gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.

JULEMAT OG VIN I KOMBINASJON

Julemat og vin i kombinasjon , onsdag 15. november med Mathallens vinklubb. 
Hvorfor endrer matopplevelsen seg når samme meny serveres med ulike viner?

Grunnkurs i saus

Grunnkurs i saus, tirsdag 21. November.
Bli en ekte sausekokk. Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden.

Street Food

Street Food kurs, onsdag 22. november.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.

Street Food

Street Food, mandag 18. desember. 
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.

VINKURS-FRANSKE VINER

Franske viner , tirsdag 19. desember.
I løpet av to timer vil du få en god innføring i ett av verdens beste vinland og smake fem klassiske viner fra ulike vindistrikter.

Street Food

Street food kurs onsdag 20. desember. 
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.

VINKELNERSTUDIET januar 2018

Vinkelnerutdannelsen 2017 ble fort fulltegnet. Ønsker du å sikre deg en plass for 2018 er opptakket i gang!
Er du interessert send gjerne en mail til hih@kulinariskakademi.no, eller fyll ut påmeldingsskjema her på nettsiden vår.

Mini Kokkeskole - 3 dagers kokkekurs

Et tredagers kokkekurs med noen av Norges beste kokker.
Torsdag 22. , fredag 23. og lørdag 24. Februar er det igjen tid for vår mini-kokkeskole. I løpet av tre intense dager gir kokkene ved Kulinarisk Akademi deg en grundig innføring i kjøkkenets viktigste prinsipper. Kurset passer for alle som elsker å lage mat. Både nybegynnere og viderekomne vil ha utbytte av å være med når våre kjøkkenkunstnere inviterer til foredrag, demonstrasjoner og sist men ikke minst: mye matlaging.