Sauseskolen del to

bearnaise
Sauseskolen del to, onsdag 5. april
I del to av Kulinarisk Akademis sauseskole bygger vi videre på teknikkene fra grunnkurset. Vi går igjennom fem ulike sauser og deres bruksområder. Underveis vil KAs kokker servere smakebiter til noen av sausene.

Påmelding klikk her.

I løpet av 3 timer er du selv med og lager sausene og lærer teknikken bak. Viktige elementer i oppbyggingen og ikke minst når og hvordan du bruker de blir grundig forklart av våre kokker.

Vi kan love deg at du etter dette kurset er en eminent sausekokk som tryller frem de lekreste sauser og imponerer alle i omgangskretsen.

Selv om dette er del to, er det ingen krav til at man har deltatt på«Sauseskolen Grunnkurs».

Sauser som blir laget under kveldenskurs:

·        Blåskjellsaus med persille

·        Saus«Oslo»

·        Parmesandressing– basert på majones

·        Sherry-sjysaus med valnøtter

·        Béarnaise

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Deltagende matkurs (ca 3 timer)
  • Smaksprøver under kurset
  • Kurskompendier
  • Forkle til å ta med hjem
  • Lån av utstyr under kurset
  • Foredragsholdere
  • Kurslokale

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.


Deltagende matkurs med kokker fra Kulinarisk Akademi
Matservering: Ja - lett servering underveis i kurset.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.

Oppmøte kl 16:45
Tid: 17.00- ca 20.30
Pris: kroner 1250,- pr. person
Sted: Kulinarisk Akademi - Mathallen (2. etg),
Vulkan 5, 0178 Oslo.
Antall: 12-22 personer

Slik finner du frem til Mathallen

Slik gjennomføres kurset:
  • Demonstrasjon fra Kulinarisk Akademis kokker.
  • Dere er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige sausene

Etter kurset har du lært:

  • Grunnsauser, både varme og kalde
  • Hvordan vidre utvikle de forskjellige grunnsausene 
  • Hva de forskjellige sausene kan brukes til
  • Forskjellige teknikker
Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.
Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og under kurset.

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:
Telefon: 23 23 15 80

Mail: cv@kulinariskakademi.no

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.