Andreas Lønn Johannessen

Kjøkkensjef Sagene
23 23 15 80
Andreas vokste opp på Jeløya, like utenfor Moss. Han gikk læretiden på Hotell Refsnes Gods og tjenestegjorde som kokk på kongeskipet Norge. Han startet som commis på KA i 2014 og har siden jobbet seg opp til kjøkkensjef på avdeling Sagene. Andreas er svært grundig, på kanten til perfeksjonist, og løser alle oppgaver med stor nøyaktighet.

- Espen Vesterdal Larsen
- Daglig leder og medeier
- 23 23 15 80
- evl@kulinariskakademi.no

- Jostein Medhus
- Mat- og drikkefaglig rådgiver og medeier
- 23 23 15 80
- jm@kulinariskakademi.no

- Céline Vannson
- Booking og salgsansvarlig
- 23 23 15 80
- cv@kulinariskakademi.no

- Heidi Iren Hansen MW
- Vinansvarlig/Master Of Wine
- 23 23 15 80
- hih@kulinariskakademi.no

- Kjell Patrick Ørmen Johnsen
- Matfaglig leder
- 23 23 15 80
- kj@kulinariskakademi.no

- Kristian Rønnestad
- Matfaglig rådgiver
- kr@kulinariskakademi.no

- Morten Haakenstad
- Matfaglig rådgiver
- 23 23 15 80
- mh@kulinariskakademi.no

- Kristoffer Westvik Lofnes
- Kjøkkensjef Mathallen
- 23 23 15 80
- kwl@kulinariskakademi.no

- Andreas Lønn Johannessen
- Kjøkkensjef Sagene
- 23 23 15 80
- aj@kulinariskakademi.no

- John-Martin Johnsen
- Soussjef avd. Mathallen
- 23 23 15 80
- jj@kulinariskakademi.no

- Ole-Kristian Hyttebakk
- Restaurantsjef Sagene og Mathallen
- 23 23 15 80
- okh@kulinariskakademi.no

- Chris Midtun
- Vinkelner
- 23 23 15 80
- cm@kulinariskakademi.no

- Mathias Østerås
- Kokkelærling
- 23 23 15 80
- mo@kulinariskakademi.no

- Shintaro Lebuca
- Kokkelærling
- 23 23 15 80
- sl@kulinariskakademi.no

- Anette Berger
- Matfaglig rådgiver / i permisjon
- 23 23 15 80
- ab@kulinariskakademi.no