Chris Midtun

Vinkelner
23 23 15 80
Chris har oppholdt seg rundt hele Norge og er like ubestemmelig med tilhørighet som med dialekten. Bakgrunn i byggebransjen før han begynte med vin. Har jobbet som vinkelner for Colonialen og Bare.
Eksentrisk og ambisiøs sommelier som foretrekker å referere til seg selv som en som somler.

- Espen Vesterdal Larsen
- Daglig leder og medeier
- 23 23 15 80
- evl@kulinariskakademi.no

- Jostein Medhus
- Mat- og drikkefaglig rådgiver og medeier
- 23 23 15 80
- jm@kulinariskakademi.no

- Céline Vannson
- Booking og salgsansvarlig
- 23 23 15 80
- cv@kulinariskakademi.no

- Heidi Iren Hansen MW
- Vinansvarlig/Master Of Wine
- 23 23 15 80
- hih@kulinariskakademi.no

- Kjell Patrick Ørmen Johnsen
- Matfaglig leder
- 23 23 15 80
- kj@kulinariskakademi.no

- Kristian Rønnestad
- Matfaglig rådgiver
- kr@kulinariskakademi.no

- Morten Haakenstad
- Matfaglig rådgiver
- 23 23 15 80
- mh@kulinariskakademi.no

- Kristoffer Westvik Lofnes
- Kjøkkensjef Mathallen
- 23 23 15 80
- kwl@kulinariskakademi.no

- Andreas Lønn Johannessen
- Kjøkkensjef Sagene
- 23 23 15 80
- aj@kulinariskakademi.no

- John-Martin Johnsen
- Soussjef avd. Mathallen
- 23 23 15 80
- jj@kulinariskakademi.no

- Ole-Kristian Hyttebakk
- Restaurantsjef Sagene og Mathallen
- 23 23 15 80
- okh@kulinariskakademi.no

- Chris Midtun
- Vinkelner
- 23 23 15 80
- cm@kulinariskakademi.no

- Mathias Østerås
- Kokkelærling
- 23 23 15 80
- mo@kulinariskakademi.no

- Shintaro Lebuca
- Kokkelærling
- 23 23 15 80
- sl@kulinariskakademi.no

- Anette Berger
- Matfaglig rådgiver / i permisjon
- 23 23 15 80
- ab@kulinariskakademi.no