Chris Midtun

Vinkelner
Chris har oppholdt seg rundt hele Norge og er like ubestemmelig med tilhørighet som med dialekten. Bakgrunn i byggebransjen før han begynte med vin. Har jobbet som vinkelner for Colonialen og Bare.
Eksentrisk og ambisiøs sommelier som foretrekker å referere til seg selv som en som somler.

- Espen Vesterdal Larsen
- Daglig leder og medeier
- evl@kulinariskakademi.no

- Jostein Medhus
- Mat- og drikkefaglig rådgiver og medeier
- jm@kulinariskakademi.no

- Heidi Iren Hansen MW
- Vinansvarlig/Master Of Wine
- hih@kulinariskakademi.no

- Céline Vannson
- Booking og salgsansvarlig
- cv@kulinariskakademi.no

- Kjell Patrick Ørmen Johnsen
- Matfaglig leder
- kj@kulinariskakademi.no

- Kristin Hill
- Booking- og eventkoordinator
- kh@kulinariskakademi.no

- Kristian Rønnestad
- Matfaglig rådgiver
- kr@kulinariskakademi.no

- Jon Erlend Matre
- Kjøkkensjef avd. Mathallen
- jem@kulinariskakademi.no

- Anette Berger
- Kjøkkensjef avd sagene
- ab@kulinariskakademi.no

- John-Martin Johnsen
- Soussjef avd. Mathallen (i permisjon)
- jj@kulinariskakademi.no

- Kristoffer Bakken Apneseth
- Soussjef
- Kba@kulinariskakademi.no

- Shintaro Lebuca
- Kokk
- sl@kulinariskakademi.no

- Chris Midtun
- Vinkelner
- cm@kulinariskakademi.no

- Ole-Kristian Hyttebakk
- Restaurantsjef Sagene og Mathallen
- okh@kulinariskakademi.no

- Dorota Pytel
- Servitør
- dtp@kulinariskakademi.no

- Alexandra Thomsen Bjercke
- Servitør
- atb@kulinariskakademi.no

- Rikke Vornes
- Kokkelærling
- rv@kulinariskakademi.no

- Herman Torp
- Kokkelærling
- ht@kulinariskakademi.no

- Marianne Hansen
- Kokkelærling
- mah@kulinariskakademi.no

- Julie B. Kollandsrud
- Markedsføring og SOME ansvarlig
- julie@foodsteps.no

- Team Foodsteps
- Foodsteps
- post@foodsteps.no