John-Martin Johnsen

Soussjef avd. Mathallen
23 23 15 80
John-Martin kommer fra Gratangen i Troms hvor han har vokst opp på familiens gårdsbruk. Matinteressen kom tidlig og allerede som 14 åring jobbet han som kjøkkenassistent på Gratangsfjell hotell. John-Martin tok læretiden på Restaurant Svendgård´s og har blant annet jobbet for Det Kongelig Hoff, Flying Culinary Circus, Britannia Hotel, Albert Bistro og Restaurant Ohma før han fant veien til team-KA.

- Espen Vesterdal Larsen
- Daglig leder og medeier
- 23 23 15 80
- evl@kulinariskakademi.no

- Jostein Medhus
- Mat- og drikkefaglig rådgiver og medeier
- 23 23 15 80
- jm@kulinariskakademi.no

- Céline Vannson
- Booking og salgsansvarlig
- 23 23 15 80
- cv@kulinariskakademi.no

- Heidi Iren Hansen MW
- Vinansvarlig/Master Of Wine
- 23 23 15 80
- hih@kulinariskakademi.no

- Kjell Patrick Ørmen Johnsen
- Matfaglig leder
- 23 23 15 80
- kj@kulinariskakademi.no

- Kristian Rønnestad
- Matfaglig rådgiver
- kr@kulinariskakademi.no

- Morten Haakenstad
- Matfaglig rådgiver
- 23 23 15 80
- mh@kulinariskakademi.no

- Kristoffer Westvik Lofnes
- Kjøkkensjef Mathallen
- 23 23 15 80
- kwl@kulinariskakademi.no

- Andreas Lønn Johannessen
- Kjøkkensjef Sagene
- 23 23 15 80
- aj@kulinariskakademi.no

- John-Martin Johnsen
- Soussjef avd. Mathallen
- 23 23 15 80
- jj@kulinariskakademi.no

- Ole-Kristian Hyttebakk
- Restaurantsjef Sagene og Mathallen
- 23 23 15 80
- okh@kulinariskakademi.no

- Chris Midtun
- Vinkelner
- 23 23 15 80
- cm@kulinariskakademi.no

- Mathias Østerås
- Kokkelærling
- 23 23 15 80
- mo@kulinariskakademi.no

- Shintaro Lebuca
- Kokkelærling
- 23 23 15 80
- sl@kulinariskakademi.no

- Anette Berger
- Matfaglig rådgiver / i permisjon
- 23 23 15 80
- ab@kulinariskakademi.no