John-Martin Johnsen
Soussjef avd. Mathallen (i permisjon)

John-Martin kommer fra Gratangen i Troms hvor han har vokst opp på familiens gårdsbruk. Matinteressen kom tidlig og allerede som 14 åring jobbet han som kjøkkenassistent på Gratangsfjell hotell. John-Martin tok læretiden på Restaurant Svendgård´s og har blant annet jobbet for Det Kongelig Hoff, Flying Culinary Circus, Britannia Hotel, Albert Bistro og Restaurant Ohma før han fant veien til team-KA.

Mer om Ny
  • Ny vinkelner til team KA
  • Vinkelner
Mer om Nye
  • Nye kokker til team KA
  • Kokk
Mer om Espen
Mer om Jostein
Mer om Heidi
Mer om Céline
Mer om Kjell
Mer om Kristin
Mer om Kristian
Mer om Jon
Mer om Anette
Mer om John-Martin
Mer om Kristoffer
Mer om Ole-Kristian
Mer om Alexandra
Mer om Rikke
Mer om Herman
Mer om Marianne
Mer om Shilpi
  • Shilpi
  • Oppvaskhjelp
Mer om Kissima
  • Kissima Saho
  • Oppvaskhjelp
Mer om Julie
Mer om Team