John-Martin Johnsen
Soussjef

John-Martin kommer fra Gratangen i Troms hvor han har vokst opp på familiens gårdsbruk. Matinteressen kom tidlig og allerede som 14 åring jobbet han som kjøkkenassistent på Gratangsfjell hotell. John-Martin tok læretiden på Restaurant Svendgård´s og har blant annet jobbet for Det Kongelig Hoff, Flying Culinary Circus, Britannia Hotel, Albert Bistro og Restaurant Ohma før han fant veien til team-KA.

Mer om KA
  • KA er i vekst, bli med på reisen!
  • Vi søker Head Chef, Sous Chef, Kokk, Restaurantsjef & Servitører med vinkunnskap til kompetansehus innen mat- og vin.
  • jp@kulinariskakademi.no
Mer om Espen
Mer om Jostein
Mer om Jenny
Mer om Heidi
Mer om Céline
Mer om Kristin
Mer om Kjell
Mer om Jon
Mer om Mikkel
Mer om Kristian
Mer om Anette
Mer om John-Martin
Mer om Natalia
Mer om MayHelèn
Mer om Ole-Kristian
Mer om Alexandra
Mer om Herman
Mer om Matilde
Mer om Marianne
Mer om Sverre
Mer om Kissima
  • Kissima Saho
  • Oppvaskhjelp av. sagene
Mer om Pedro
  • Pedro
  • Oppvaskhjelp av. mathallen