John-Martin Johnsen
Soussjef avd. Mathallen
23 23 15 80

John-Martin kommer fra Gratangen i Troms hvor han har vokst opp på familiens gårdsbruk. Matinteressen kom tidlig og allerede som 14 åring jobbet han som kjøkkenassistent på Gratangsfjell hotell. John-Martin tok læretiden på Restaurant Svendgård´s og har blant annet jobbet for Det Kongelig Hoff, Flying Culinary Circus, Britannia Hotel, Albert Bistro og Restaurant Ohma før han fant veien til team-KA.

Mer om Nye
  • Nye kokker til team KA
  • Kokk
  • 23 23 15 80
Mer om Espen
Mer om Jostein
Mer om Céline
Mer om Heidi
Mer om Kjell
Mer om Kristian
Mer om Morten
Mer om Kristoffer
Mer om Andreas
Mer om John-Martin
Mer om Ole-Kristian
Mer om Chris
Mer om Mathias
Mer om Shintaro
Mer om Shilpi
  • Shilpi
  • Oppvaskhjelp avdeling Mathallen
  • 23 23 15 80
Mer om Anette