Kjell Patrick Ørmen Johnsen

Matfaglig leder
Kjell Patrick kommer fra Drammen. Han studerte først økonomi og administrasjon på BI før han fant ut at det var kokk han egentlig ville bli. Han har blant annet jobbet på Renaa Restaurant, Restaurant Credo og drevet cateringfirmaet CWD. Kjell Patrick har jobbet seg opp hele veien til gull i NM i 2017 og ledet det norske kokkelandslaget som ble olympisk mestere i 2020.

- Espen Vesterdal Larsen
- Daglig leder og medeier
- evl@kulinariskakademi.no

- Jostein Medhus
- Mat- og drikkefaglig rådgiver og medeier
- jm@kulinariskakademi.no

- Heidi Iren Hansen MW
- Vinansvarlig/Master Of Wine
- hih@kulinariskakademi.no

- Céline Vannson
- Booking og salgsansvarlig
- cv@kulinariskakademi.no

- Kjell Patrick Ørmen Johnsen
- Matfaglig leder
- kj@kulinariskakademi.no

- Kristin Hill
- Booking- og eventkoordinator
- kh@kulinariskakademi.no

- Kristian Rønnestad
- Matfaglig rådgiver
- kr@kulinariskakademi.no

- Jon Erlend Matre
- Kjøkkensjef avd. Mathallen
- jem@kulinariskakademi.no

- Anette Berger
- Kjøkkensjef avd sagene
- ab@kulinariskakademi.no

- John-Martin Johnsen
- Soussjef avd. Mathallen (i permisjon)
- jj@kulinariskakademi.no

- Kristoffer Bakken Apneseth
- Soussjef
- Kba@kulinariskakademi.no

- Shintaro Lebuca
- Kokk
- sl@kulinariskakademi.no

- Chris Midtun
- Vinkelner
- cm@kulinariskakademi.no

- Ole-Kristian Hyttebakk
- Restaurantsjef Sagene og Mathallen
- okh@kulinariskakademi.no

- Dorota Pytel
- Servitør
- dtp@kulinariskakademi.no

- Alexandra Thomsen Bjercke
- Servitør
- atb@kulinariskakademi.no

- Rikke Vornes
- Kokkelærling
- rv@kulinariskakademi.no

- Herman Torp
- Kokkelærling
- ht@kulinariskakademi.no

- Marianne Hansen
- Kokkelærling
- mah@kulinariskakademi.no

- Julie B. Kollandsrud
- Markedsføring og SOME ansvarlig
- julie@foodsteps.no

- Team Foodsteps
- Foodsteps
- post@foodsteps.no