Robin Bull Kulseth

Kokk
Robin er fra Oslo, er nyutdannet kokk, og var lærling på blant annet Code, Katla og The Golden Chimp. Han er opptatt av mat og kultur verden rundt, og har reist mye rundt i Asia, Europa, Nord-Amerika og Afrika. Der har han tatt med seg mye matglede og inspirasjon hjem. Fritiden blir brukt til å være aktiv og lage mat til hans nærmeste.

- KA er i vekst, bli med på reisen!
- Vi søker Konsulent og Sous Chefs til kompetansehus innen mat- og vin.
- jp@kulinariskakademi.no

- Espen Vesterdal Larsen
- Medeier
- evl@kulinariskakademi.no

- Jostein Medhus
- Mat- og drikkefaglig rådgiver og medeier
- jm@kulinariskakademi.no

- Jenny Pettersson
- Daglig leder
- jp@kulinariskakademi.no

- Heidi Iren Hansen MW
- Vinansvarlig/Master Of Wine
- hih@kulinariskakademi.no

- Hanna Johansson
- Vinkoordinator
- hj@kulinariskakademi.no

- Natalia Stratan
- Vinkelner
- ns@kulinariskakademi.no

- Adriana Swan
- Booking- og eventkoordinator
- booking@kulinariskakademi.no

- MayHelèn Midtrud
- Markedsansvarlig
- may@foodsteps.no

- Kjell Patrick Ørmen Johnsen
- Matfaglig leder
- kj@kulinariskakademi.no

- Jon Erlend Matre
- Kjøkkensjef avd. Mathallen
- jem@kulinariskakademi.no

- Mikkel Husom
- Kjøkkensjef avd. sagene
- mik@kulinariskakademi.no

- Kristian Rønnestad
- Matfaglig rådgiver
- kr@kulinariskakademi.no

- Anette Berger
- Matfaglig rådgiver
- ab@kulinariskakademi.no

- Robin Bull Kulseth
- Kokk
- rb@kulinariskakademi.no

- Ole-Kristian Hyttebakk
- Restaurantsjef avd. Sagene
- okh@kulinariskakademi.no

- Tord Roald
- Restaurantsjef avd. Mathallen
- tr@kulinariskakademi.no

- Dorota Pytel
- Servitør
- dtp@kulinariskakademi.no

- Alexandra Thomsen Bjercke
- Servitør
- atb@kulinariskakademi.no

- Herman Torp
- Kokkelærling
- ht@kulinariskakademi.no

- Matilde Hagen-Nielsen
- kokkelærling
- mhn@kulinariskakademi.no

- Marianne Hansen
- Kokkelærling
- mah@kulinariskakademi.no

- Sverre Mollerup Ørslien
- Kokkelærling
- so@kulinariskakademi.no