Legg ditt neste møte og selskap til oss

Vi har et bredt mat- og drikketilbud, hyggelig atmosfære og en gjeng kokker som står klare for å gi deg en uforglemmelig kulinarisk opplevelse.

Våre lokaler
  • Fleksible møterom for 8-55 personer
  • Lokaler Mathallen/Sagene
  • Auditorium med 55 plasser
  • Møterom med eget kjøkken
  • Møterom med prosjektor
  • WIFI i møterom og fellesrområder
  • Mulighet for grupperom (på sagene)
Greit å vite


Møtepakke

Med en rett: Inkludert møtelokale, deilig lunsj, nybrent kaffe, godt utvalg av te, oppskåret frukt og nøtteblanding.

Med to retters: Inkludert møtelokale, lunsjrett og dessert, nybrent kaffe, godt utvalg av te, oppskåret frukt og nøtteblanding.

E-post: booking@kulinariskakademi.no

Ta kontakt for booking og mer info

Møtepakke kombinert med lunsjkurs

Inkludert møtelokale, lunsjkurs, nybrent kaffe, godt utvalg av te og oppskåret frukt. Vi har fokus på gode og næringsrike lunsjretter, tradisjonkost og norske råvarer. Etter endt kokkelering kan dere sette dere til dekket bord for å nyte, først den selvlagede hovedretten, så desserten tilberedt av våre kokker.

Kjøkkenseanse: ca. 1 time pluss bespisning.

E-post: booking@kulinariskakademi.no

Ta kontakt for booking og mer info

Møte med eget kjøkken

Lei et av våre moderne kjøkken til ditt neste møte. Enten du har produkter du selv vil vise dine kunder eller om du ønsker hjelp fra en av våre kokker til produktvisninger.

E-post: booking@kulinariskakademi.no

Ta kontakt for booking og mer info

Lunsjkurs

Et flott avbrekk i hverdagen, med teambuilding! I løpet av 1,5 time får man et kort, lærerikt kurs i inspirerende omgivelser. Etter endt kokkelering kan dere sette dere til dekket bord for å nyte, først den selvlagede retten, så desserten tilberedt av våre kokker.

E-post: booking@kulinariskakademi.no

Ta kontakt for booking og mer info

Et smakfullt møte

Gi møtet en hyggelig avslutning med et matkurs eller vinsmaking. Vi har mange tilbud og forslag til din bedrift.

Les mer

Det gode selskap

Har dere grunn til å feire? Hvorfor ikke kombinere det faglige med en kulinarisk festaften?

Les mer