

Legg ditt neste møte og selskap til oss
Vi har et bredt mat- og drikketilbud, hyggelig atmosfære og en gjeng kokker som står klare for å gi deg en uforglemmelig kulinarisk opplevelse.
- Fleksible møterom for 8-55 personer
- Lokaler Mathallen/Sagene
- Auditorium med 55 plasser
- Møterom med eget kjøkken
- Møterom med prosjektor
- WIFI i møterom og fellesrområder
- Mulighet for grupperom (på sagene)
- To avdelinger; Sagene og Mathallen
- Virtuell tur avdeling Sagene
- Virtuell tur avdeling Mathallen
- Kaffe, te, isvann og oppskåret frukt inkludert i pris
- Menyene varierer etter sesong og våre kokker bruker alltid de beste råvarene.
Med en rett: Inkludert møtelokale, deilig lunsj, nybrent kaffe, godt utvalg av te, oppskåret frukt og nøtteblanding.
Med to retters: Inkludert møtelokale, lunsjrett og dessert, nybrent kaffe, godt utvalg av te, oppskåret frukt og nøtteblanding.
E-post: booking@kulinariskakademi.no

Inkludert møtelokale, lunsjkurs, nybrent kaffe, godt utvalg av te og oppskåret frukt. Vi har fokus på gode og næringsrike lunsjretter, tradisjonkost og norske råvarer. Etter endt kokkelering kan dere sette dere til dekket bord for å nyte, først den selvlagede hovedretten, så desserten tilberedt av våre kokker.
Kjøkkenseanse: ca. 1 time pluss bespisning.
E-post: booking@kulinariskakademi.no

Lei et av våre moderne kjøkken til ditt neste møte. Enten du har produkter du selv vil vise dine kunder eller om du ønsker hjelp fra en av våre kokker til produktvisninger.
E-post: booking@kulinariskakademi.no

Et flott avbrekk i hverdagen, med teambuilding! I løpet av 1,5 time får man et kort, lærerikt kurs i inspirerende omgivelser. Etter endt kokkelering kan dere sette dere til dekket bord for å nyte, først den selvlagede retten, så desserten tilberedt av våre kokker.
E-post: booking@kulinariskakademi.no


Et smakfullt møte
Gi møtet en hyggelig avslutning med et matkurs eller vinsmaking. Vi har mange tilbud og forslag til din bedrift.

Det gode selskap
Har dere grunn til å feire? Hvorfor ikke kombinere det faglige med en kulinarisk festaften?