Vår digitale kokebok Foodsteps!

Vi har lenge gått med ideen om å digitalisere oppskrifter, slik at vi kan spre vår kompetanse og matglede til enda flere matinteresserte folk. Ettersom det er fullt av oppskrifter på nett ønsket vi sikre forbrukeren best mulig resultat til ønsket oppskrift.

Vår digitale kokebok Foodsteps!

Etter flere år med idemyldring, planlegging, prøving og utvikling, har vi endelig et produkt vi kan si at vi er skikkelig stolte av; «Foodsteps». En app som tilbyr oppskrifter og kurs med stegvise videoinstruksjoner, tilpasset og designet for mobiltelefonen. Alle oppskrifter er testet og kvalitetssikret av dyktige kokker, og du skal være trygg på at Foodsteps gir deg den beste oppskriften.

Foodsteps vil kontinuerlig holdes under utvikling, og hver uke vil det slippes nye oppskrifter. I tillegg vil det slippes informative kurs hver måned, så her er et produkt som aldri vil slutte å gi.

LAST NED APPEN I DAG - 30 DAGER GRATIS!

Av innhold i appen, kan vi nevne

  • Stegvise videooppskrifter med presise instruksjoner
  • Korte, informative matkurs, holdt av kompetente og erfarne kursholdere
  • Ukesmeny for hverdagene med tilhørende handleliste, som gjør middagplanleggingen til en lek
  • Videoer som viser teknikkene proffene bruker
  • Korte, informative vinkurs, holdt av meget kompetente fagfolk
  • Utstyrsliste med bilder og forklaringer
  • Råvareliste, som presenterer produkter du kanskje ikke kjente til fra før
  • Stadig nye oppskrifter og kurs, testet ut av kompetente kokker

Av innhold som er under utvikling, kan vi nevne

  • Drikkeanbefalinger til oppskriftene
  • Stadig nye oppskrifter og kurs, testet ut av kompetente kokker

Gi bort matglede!

Visste du at det mulig å kjøpe gavekort på Foodsteps-abonnement? Slik kan du glede noen med de beste matkursene og oppskriftene - rett på mobilen!

Kursbilde
Prøv Foodsteps i dag!

30 dager gratis!

Anerkjennelse

*Den 11. mars 2021 mottok Kulinarisk Akademi DOGA-merket for den digitale kokeboken Foodsteps.

DOGA-merket for design og arkitektur er Norges viktigste anerkjennelse til virksomheter og utøvere som utmerker seg gjennom fremragende bruk av design og/eller arkitektur.

Utdrag fra juryens begrunnelse:

«Kulinarisk Akademi har satt seg grundig inn i brukernes situasjon og behov og laget et verktøy som er tiltalende, anvendelig og lystbetont å bruke. Vi lar oss imponere over det faglige nivået og hvor enkelt og pedagogisk det blir formidlet, med videoer som tar deg steg for steg gjennom de ulike rettene,» står det i jurykjennelsen.


*Gull til Foodsteps for digitalt design i Visuelt prisutdeling 2021!
Juryen begrunner:
«Vi elsker ideen om å få hjelp til å lage maten av en ekte kokk, steg for steg – i eget tempo og uten prestasjonsangst. Her ser man hvordan en kokebok blir til et digitalt produkt. Resultatet har blitt en gjennomført, enkel og tydelig tjeneste med en solid og gjennomtenkt identitet – i alt fra ikoner, typografi og fargebruk. Løsningen er fargerik, delikat og innbydende, samtidig som den er pedagogisk og vennlig. Vi blir inspirert til å sette i gang å lage maten!»


Team Foodsteps

Jonas Modell er daglig leder i Foodsteps. Jonas har bakgrunn som kokk og jobber i hovedsak med tekst og publisering. Morten har også bakgrunn som kokk, han er Foodsteps sin produksjonsansvarlige, han har ansvar for alt av video og redigering. MayHelen er markedsansvarlig i Foodsteps og har bakgrunn fra hotellbransjen. På laget har vi også Jostein Medhus som har ansvar for økonomi og vår styreleder Espen V. Larsen. I tillegg har vi de flinke folkene på Kulinarisk Akademi med på laget i flere oppskrifter og kurs du finner i appen.

Følg lenken til Foodsteps’ hjemmeside, eller last ned direkte fra Google Play eller AppStore og prøv Foodsteps nå!

Kontakt Foodsteps på: post@foodsteps.no

Facebook/Instagram