Våre håndverkskokebøker

"Saus & kraft" og "Kok & stek" er kokebøker som tar for seg kokkelære på et grunnleggende nivå.
I "Sushi på Norsk" lærer vi deg å lage sushi med Norsk sjømat. Hvis du liker å lage god mat, så er dette kokebøkene for deg! Våre håndverkskokebøker lærer deg de viktigste teknikkene og prosessene for å lykkes på kjøkkenet. Du får med klassiske og moderne oppskrifter på kjøpet.

"Kok & stek"

"Kok & stek" vant prisen for årets beste kokebok i 2016, og det er vi veldig stolte av! I denne håndverksboka lærer du alle de viktigste teknikkene for varmebehandling av grønnsaker, sjømat, kjøtt og frukt. Det handler om planlegging, gode råvarer og ikke minst at man setter av litt tid til å lage maten.

Utgitt av Gursli berg forlag. Foto: Paul Paiewonsky.

"Saus & kraft"

I denne håndverkskokeboka lærer du alt om saus og kraft, som jo er det som løfter råvarene til himmels, vil vi tørre å påstå. En fantastisk saus vil få ethvert måltid til å skinne, og middagen blir aldri det samme etter at du har lært deg å lage god saus. Du får mer enn 130 oppskrifter på alle typer sauser og klassiske retter samt mange gode råd og tips. Kan du det som står i denne boka vil du klare deg glimrende både i hverdagen og til fest.

Utgitt av Gursli berg forlag. Foto: Paul Paiewonsky.

"Sushi på Norsk"

I denne boken får du vite nøyaktig hvordan du skal gå fram for å lage god, norsk sushi. Du trenger minimalt med forkunnskaper, det er viktigere med godt humør og sans for utsøkte smaker. Skaff deg ingrediensene og ta med deg boka til kjøkkenbenken. Garantert godt resultat!

Utgitt av Dinamo forlag. Foto:Lisa Westgaard

Våre kokebøker

Du kan kjøpe våre kokebøker hos oss, ved våre to avdelinger, eller ved utvalgte forhandlere.

Oversikt over våre sagastiler finner du her