Ønsker du å være del av et ledende kompetansehus for mat og drikke? Vi er et team som består av kokker og vinkelnere, alle med et lidenskapelig forhold til smak og ekte håndverk.
Vi søker deg med høy matfaglig kompetanse, en lidenskap for å dele kunnskapen din med andre og tidligere erfaring fra lignende rolle. Som en del av vårt dedikerte team på KA vil du spille en viktig rolle i å lære bort din kunnskap til våre gjester i ulike settinger.
I rollen som sous-chef vil du arbeide tett med kjøkkensjefen for å sikre at alle retter holder høyeste kvalitet, og at kjøkkenet fungerer sømløst i hverdagen. Du vil også bidra til opplæring av kokker og lærlinger, samt sikre at alle retter holder høyeste kvalitet.
Vi ser etter deg som trives i en støttefunksjon der du kan bidra til å løfte teamet. Aktuelle søkere har fagbrev, erfaring fra lignende roller og behersker norsk flytende muntlig og skriftlig. Stillingen er 100% og ønsket oppstart høsten 2024.
Arbeidsoppgaver
Vi søker deg som:
Vi tilbyr:
Hørtes dette interessant ut? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send inn din CV og søknad til Kjell Patrick Ørmen Johnsen, matfaglig leder i Kulinarisk Akademi
Vi gleder oss til å høre fra deg!
Kulinarisk Akademi er et kompetansesenter for mat- og drikke. Vi er en gjeng kokker og vinkelnere, alle med et lidenskapelig forhold til smak og ekte håndverk. Matentusiaster som vi er, ønsker vi å inspirere og videreføre kunnskapen vi har til både bedrifter, bransje og til privatpersoner.