I løpet av ca 1,5 time guides du igjennom tilberedningen og ferdigstillingen av 2 retter.
Kursholder deler av sin kunnskap og forklarer de viktigste faktorene for å lykkes med kveldens råvarer mens du lager mat sammen med vår kokk, hjemme på ditt eget kjøkken. Kurset er forhåndsinnspilt og du har mulighet til å tilberede maten i eget tempo.
På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat.
Kurset avslutter med ferdigstilling av forretten og dere kan samle gjestene rundt bordet og nyte maten i fred og ro etter kurset er avsluttet.
Du finner oppskrifter som er utviklet og kvalitetssikret av våre kokker, samt handleliste og utstyrsliste i kursavspilleren slik at du kan forberede alt du trenger før oppstart.
Kveldens meny:
Gratinerte blåskjell med grillet brød, og estragonmajones med bakt hvitløk
Vouvray Pétillant Brut 2014, Dom. Huet. Vinmonopolet varenummer: 169701
Entrecôte med kryddersmør, fylt bakt potet med comté og fransk tomatsalat
Moulins de Citran 2009, Ch. Citran. Vinmonopolet varenummer: 10415401
Pris 300 kr per husstand
Mer informasjon og påmelding her
