Digital Matlagingskurs - Franske Smaker

I løpet av ca 1,5 time guides du igjennom tilberedningen og ferdigstillingen av 2 retter.

Kursholder deler av sin kunnskap og forklarer de viktigste faktorene for å lykkes med kveldens råvarer mens du lager mat sammen med vår kokk, hjemme på ditt eget kjøkken. Kurset er forhåndsinnspilt og du har mulighet til å tilberede maten i eget tempo.

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat.

Kurset avslutter med ferdigstilling av forretten og dere kan samle gjestene rundt bordet og nyte maten i fred og ro etter kurset er avsluttet.

Du finner oppskrifter som er utviklet og kvalitetssikret av våre kokker, samt handleliste og utstyrsliste i kursavspilleren slik at du kan forberede alt du trenger før oppstart.

Som kursdeltager får du også anbefalinger på godt drikke de ulike rettene.

Kveldens meny:

Gratinerte blåskjell med grillet brød, og estragonmajones med bakt hvitløk

Entrecôte med kryddersmør, fylt bakt potet med comté og fransk tomatsalat

1,5 timers kurs

Pris 300 kr

Mer informasjon og påmelding her.