Digitale kurs med KA

Vi ønsker å spre matglede og kunnskap ved å tilby digitale mat- og vinkurs for bedrift eller for deg som er hobbykokk og ønsker å utvikle dine kokkeferdigheter.

Våre digitale kurs passer til
  • Bedrifter som ønsker digitalt arrangement
  • Kick-off
  • Vennegjeng
  • De som ønsker en unik mat eller vinopplevelse hjemme
  • Jubileum og markering
  • Hobbykokker


Direktesendt mat- og vinkurs for grupper

Våre live, digitale kurs skaper en sømløs, felles og sosial opplevelse for større grupper, enten dere ønsker digitalt arrangement på kveldstid, i lunsjen, på slutten av et møte eller på ettermiddagen.

Forhåndsinnspilt digitalt kurs

Vi tilbyr digitale mat og vinkurs som er tilgjengelige alle dager i året. Disse er forhåndsinnspilt. Du kan velger mellom flere matkurs fra forskjellige verdenskjøkken under veiledning fra OL-mestere. Eller smak vin med en Master Of Wine. Hva kan vel slå dette?

Foodsteps – 1 app, utallige kurs og oppskrifter rett i lomma

Etter flere prisvinnende kokebøker har kokkene ved Kulinarisk Akademi (KA) etablert den digitale tjenesten Foodsteps, en app som tilbyr matkurs, vinkurs og oppskrifter på video, spesiallaget for små skjermer.

Hver uke blir appen fylt på med nytt innhold. Foodsteps er en abonnementsbasert app hvor tilgang til alt innholdet koster kr 39,- pr. måned. Med de stegvise videoene i appen kan virkelig hvem som helst, både nybegynnere og de mer erfarne, lære seg å lage de mest smakfulle retter hjemme.

Gjør unna julegavehandlingen fra sofaen

Slipp overfylte kjøpesentre i julestria. På Foodsteps.no/gavekort kan du kjøpe gavekort på 3, 6 og 12 måneders abonnement på Foodsteps. Gavekort på abonnement på Foodsteps er en rimelig, bærekraftig og perfekt gave til den som har «alt». Foodsteps har så mange oppskrifter og kurs at det er noe for enhver smak!