WSET Level 2 juni 2022

Studiet dekker de viktigste druesortene og deres dyrkningsområder samt vinterminologi, vinproduksjon, ulike faktorer som påvirker vinens stil, musserende viner, søte og forsterkede viner.

Studentene lærer å smake vin profesjonelt med WSETs systematiske tilnærming til smaking (SAT) og i løpet av undervisningsdagene smaker man ca. 45 viner. Smakingen er en vesentlig del av kurset og ca. 50% av tiden brukes til praktisk læring.

Studiepakken med bøkene er produsert og publisert av WSET og er på engelsk. Undervisningen foregår på norsk i Kulinarisk Akademis lokaler med vinspesialist Heidi Iren Hansen (Sommelier, WSET Diploma in Wines and Spirits og Master of Wine )

Kursdatoer: 7., 8., 13., 14. og 20. juni 2022. Alle dager fra kl 17.00 til 21.00.

Eksamen: Mandag 27. juni 2022 (klokken 18.00-19.00)

Les mer om WSET level 2

Vi anbefaler også forkurs WSET level 2

Påmelding her