Klassiske hvitviner på 1-2-3

Vi går gjennom den viktigste teorien for å lære hvordan vinene lages fra druer til ferdig vin. Lurer du på hvordan hvitvin produseres og hvilke bruksområder disse vinene har? Og hva er egentlig forskjellen på en aromatisk og en ikke-aromatisk druesort?

I løpet av denne kvelden tar vi for oss blant annet opprinnelse, jordsmonn, gjæringsprosesser, fatlagring og ikke minst druesorter, pluss mye, mye mer. Vi går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.

Vi smaker oss gjennom seks klassiske hvitviner denne kvelden:

Chardonnay fra Burgund, Frankrike

Sauvignon Blanc fra Loire, Frankrike

Riesling fra Rheingau, Tyskland

Albariñho fra Rias Baixas, Spania

Pinot Grigio fra Friuli, Italia

Kl:18.00 til 20.30

Varighet: ca 2,5 timer
Pris: 750,- per person

Påmelding her