Mini kokkeskole

I løpet av tre intense dager gir våre kokker deg en grundig innføring i kjøkkenets viktigste prinsipper. Kurset passer for alle som elsker å lage mat. Både nybegynnere og viderekomne vil ha utbytte av å være med når våre kjøkkenkunstnere inviterer til foredrag, demonstrasjoner og sist men ikke minst: mye matlaging.

Vi begynner med det grunnleggende: gode krafter fra sjø og land samt supper og sauser. Videre tar vi for oss ulike garnityrer, tilbehør og pasta. Dere vil bene ut fjærkre, rense skalldyr og filetere rund og flat fisk. Dere lærer å steke kjøtt, og hvilke kvalitetstegn man skal se etter på handleturen. Og hva er vel et matkurs uten smakebiter? Noen står kokkene for, andre lager dere selv.

Vi baker også brød og andre enkle bakverk. Vi lærer dere også å lage desserter som ikke bare er en fryd for øyet og ganen, men som også er enkle å få til og kan forberedes i god tid før gjestene kommer på et hjemmekjøkken uten spesialutstyr.

Torsdag, kl. 15.00 - ca 21:00
Fredag, kl. 15.00 - ca 21.00
Lørdag kl. 13.00 - ca 20.00

Pris: 6.900,-per person

OBS! Hvis du ønsker å kjøpe et kurs i gave til noen anbefaler vi heller å kjøpe gavekort. Det er ingen angrefrist på våre kurs, så det går ikke an å bytte kurs eller dato.

For mer info, gå til booking