Sommervin

Vi går gjennom den viktigste teorien for å lære hvordan vinene lages fra druer til ferdig vin. Lurer du på hvordan vin produseres og hvilke bruksområder disse vinene har? Og hva er egentlig forskjellen på en aromatisk og en ikke aromatisk drue"

I løpet av denne kvelden tar vi for oss blant annet opprinnelse, gjæringsprosesser, og ikke minst druesorter, pluss mye, mye mer. Vi går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene. Du får verktøy for å bedre forstå og analysere vin og veiledes gjennom ett utvalg av fem ulike viner. Vi smaker oss gjennom fem sommerviner denne kvelden:
En musserende,en hvitvin, en rose, en oransjevin og en lett rødvin.

Oppstart kl 18:00

Varighet: ca 2,5 timer

Pris: 800,-per person

OBS! Hvis du ønsker å kjøpe et kurs i gave til noen anbefaler vi heller å kjøpe gavekort. Det er ingen angrefrist på våre kurs, så det går ikke an å bytte kurs eller dato.

For mer info, gå til booking