WSET Level 2 intensiv vinter 2024

Studiet dekker de viktigste druesortene og deres dyrkningsområder samt vinterminologi, vinproduksjon, ulike faktorer som påvirker vinens stil, musserende viner, søte og forsterkede viner.

Studentene lærer å smake vin profesjonelt med WSETs systematiske tilnærming til smaking (SAT) og i løpet av undervisningsdagene smaker man ca. 45 viner. Smakingen er en vesentlig del av kurset og ca. 50% av tiden brukes til praktisk læring.

Studiepakken med bøkene er produsert og publisert av WSET og er på engelsk. Undervisningen foregår på norsk i Kulinarisk Akademis lokaler med vinspesialist Heidi Iren Hansen (Sommelier, WSET Diploma in Wines and Spirits og Master of Wine )

Kursdatoer: Fredag 19, lørdag 20, og søndag 21 januar 2024. Alle dager fra kl 09:00- 16:00.

Eksamen: Mandag 19. februar 2024 (klokken 19:00-20:00)

Les mer om WSET level 2

Studieplan

Påmelding her