WSET level 3 høst 2022 Intensiv

Dette kurset er lagt opp som et intensivkurs, spesielt tilpasset de som reiser langt. Det er viktig å være klar over at man må forberede seg godt på forhånd til dette kurset, dersom man skal henge med i undervisningen.

Kurset er tilpasset deg som har gått vinkelnerutdannelse på en annen skole og ønsker å ta WSET Diploma, og du som har grunnkunnskaper om vin og ønsker å lære mer. Opptak til Level 3 forutsetter bestått WSET Level 2 eller tilsvarende kunnskapsnivå.

Studiet dekker viktige dyrkningsområder i viktige vinproduserende land og går i dybden på deres druesorter, vinproduksjon, ulike faktorer som påvirker vinens stil, musserende viner, søte og forsterkede viner. Studentene lærer å blindsmake vin profesjonelt med WSETs systematiske tilnærming til smaking (SAT) og i løpet av undervisningsdagene smaker man ca. 80 viner hvor mange av disse smakes «blindt» for at studentene skal utvikle gode ferdigheter i blindsmaking. Smakingen er en vesentlig del av kurset og ca. 50% av tiden brukes til praktisk læring. Studiepakken med bøkene er produsert og publisert av WSET og er på engelsk. Undervisningen foregår på norsk i våre lokaler.

Undervisningsdager og tider: 30. september, 1., 2., 29. og 30. oktober. Undervisning fra kl 09.00 - 17.00 hver gang.

Eksamen : 14. november. Blindsmaking kl 17:00 til 17:30 og teori fra kl 17.45 til 19.45.

Les mer om Wset level 3

Studieplan

Påmelding her