Minichef camp dag 1 mandag 17. oktober

Hovedtema for dagen er raske og enkle retter som barna kan lage alene etter skoletid.

Dagen starter med en gjennomgang av friske, grønne råvarer. Før kokkeleringen setter i gang, arrangeres en morsom smakskonkurranse hvor barna får testet smaksløkene. Vi tilbereder så de ulike rettene, og spiser maten vi lager underveis.

Dagen avsluttes med en banan og mango smoothie-is.

Dagens meny:

  • Kinesiske pannekaker med isbergsalat, kylling og hoisin saus
  • Fiskepinne-taco med salat, salsa, tacolefse og rømme
  • Toastet wrap
  • Banan og mango smoothie-is.


Med forbehold om endringer.


Minichef camp dag 2, tirsdag 18. februar

Hovedtema for dagen er pasta og raske retters som kan lages etter skoletid.

Vi starter med en gjennomgang av pastaens opprinnelse og grunnleggende teknikker. Etter innføringen begir vi oss ut på rettene vi skal gjennom, før vi returnerer til pastaen mot slutten av dagen.

Vi tar en pust i bakken før siste matlagingsrunde med morsom aktivitet. Vi avslutter dagen med å lage ulike typer pasta med forskjellige sauser.

Barna får også med seg pastaplater, bolognese og bechamel hjem slik at de kan lage sin egen lasagne hjemme.

Dagens meny:

  • Pasta carbonara
  • Vi lager hjemmelaget pasta som tagliatelle, linguine, farfalle og lasagneplater
  • Bolognese

Med forbehold om endringer.

Minichef camp dag 3, onsdag 19. februar

Hovedtema for dagen er bakst.

Vi lager både søt og salt deig i forskjellige varianter. Her skal vi kose oss med alt fra skoleboller til pizzasnurrer.

Barna lærer det grunnleggende om søt og salt deig. Vi lager så forskjellige tilberedninger av begge typer, alt fra kanelsnurrer til deilige rundstykker. Dagen avsluttes med morsomme aktiviteter inkludert et lite rebusløp.

Dagens meny:

  • Søt deig som skoleboller, kanelsnurrer, eplesnurrer og sjokoladeboller
  • Salt deig som pizzasnurrer, horn, brød og rundstykker

Med forbehold om endringer.

Minichef camp dag 4, torsdag 20. februar

Hovedtema for dagen er matpakker som passer ypperlig både på skolen og på tur.

Denne dagen skal vi lage matpakker som passer ypperlig både på skolen og på tur. Vi lager og spiser en deilig lunsj, lager en deiligmatpakke og avslutter dagen med en tur i parken med matpakken i sekken. Barna lager også sin egen hjemmelagede is med friske bær som nytes tilslutt.

Dagens meny:

  • Steambuns med kylling
  • Hjemmelaget majones
  • Kålsalat
  • To typer wraps
  • Isparfait med friske bær

Med forbehold om endringer.

Gå til booking

Praktisk info og generelle betingelser