Coleslaw

Perfekt tilbehør til grillmåltidet eller i en sandwich.

Ingredienser
1 litenspisskål, finkuttet
2 stkgulrøtter, revet
1 stk grønt eple, revet
1 stk sitron, kun saften
2 ssmajones
1 sscrème fraîche
1 ss salt
1 ss sukker
Fremgangsmåte

Oppskriften er til 4 personer


Del spisskålen en i 4 og fjerne stilken. Fin kutt kålen og riv eplet og gulroten. Salt og sukker drysses over og blandes godt inn. La stå i ca 30 minutter og klem ut væsken. Bland inn majones og crème fraîche og smak til med sitron.


Kilde: KA kokk

Grill med Kulinarisk Akademi

Kokkenes beste tips til grillsesongen.

Kurskalender

Ønsker du en kulinarisk opplevelse samt utvikle dine kokkeferdigheter, gjerne sammen med en venn eller kjæreste?

Reke og blåskjellsaus

Suveren saus som er laget av rekeskall og blåskjellkraft. Rekeskallene som kastes kan brukes til å lage enkelt og utrolig velsmakende sauser eller supper. Denne saus passer perfekt til pasta, fisk som kveite, piggvar eller sjøtunge

Les mer

Intervju med vinkelner Thorstein Solheim Taklo

Torstein er 24 år og kommer kommer fra Måløy. Torstein har bodd i Bergen i 5 år og jobbet som servitør i over 2 år. Han jobber nå ved Bjerk Restaurant & Bar.

Les mer

Intervju med vinkelner Birk Torp

Birk kommer opprinnelig fra Tønsberg flyttet til Trondheim når han var 10 og bodd der siden. Jobber som servitør på To rom og kjøkken og har jobbet der siden han startet som lærling for 5 år siden. Jobbet mye med konkurranse og lærlinger på siden av servitørjobben

Les mer

Intervju med vinkelner Christina Andersen

Christina er 32 år og fra Tromsø.

Der Jobber hun på en restaurant og cocktail-bar som heter Bardus der hun også er medeier.

Les mer

Intervju med vinkelner Jan Vibe Gregersen

Jan er 32 år gammel, fra Oslo, og har i mange år jobbet med markedsføringen av ulike dagligvareprodukter hos Mills AS og tidligere hos Mars Nordics (FMCG bransjen). Han har lenge hatt et ønske om å jobbe med vin og startet hos Vingruppen og her i selskapet Arcus Wine Brands i 2019.

Les mer