Creamy Eggerøre

Eggerøre er noe de fleste liker. Enkelt å lage og kan serveres til frokost, røkelaks eller spekemat, eller til et koldtbord.

Ingredienser
6 stkegg
1 dlfløte eller melk
½ tskvernet sort pepper
2 sssmør
2 sshakket gressløk
Fremgangsmåte

Oppskriften er for 4 personer

Sett stekepanna på medium varme. Bland alle ingredienser utenom smør i en bolle. Visp det godt sammen, gjerne med stavmikser. Ha halvparten av smøret i panna og tilsett eggemiksen. Rør konstant med en slikkepott eller sleiv. Skru ned til lav varme etter 1 minutt. Når eggerøren begynner å sette seg litt tilsettes resten av smøret. Ta av panna når eggerøren har konsistens som en bløt risgrøt og rør inn gressløk. Hell eggerøren direkte over i en bolle. Blir røren stående i panna, vil den sette seg for mye.


Kilde: Kokken Kristian Rønnestad

Reke og blåskjellsaus

Suveren saus som er laget av rekeskall og blåskjellkraft. Rekeskallene som kastes kan brukes til å lage enkelt og utrolig velsmakende sauser eller supper. Denne saus passer perfekt til pasta, fisk som kveite, piggvar eller sjøtunge

Les mer

Intervju med vinkelner Thorstein Solheim Taklo

Torstein er 24 år og kommer kommer fra Måløy. Torstein har bodd i Bergen i 5 år og jobbet som servitør i over 2 år. Han jobber nå ved Bjerk Restaurant & Bar.

Les mer

Intervju med vinkelner Birk Torp

Birk kommer opprinnelig fra Tønsberg flyttet til Trondheim når han var 10 og bodd der siden. Jobber som servitør på To rom og kjøkken og har jobbet der siden han startet som lærling for 5 år siden. Jobbet mye med konkurranse og lærlinger på siden av servitørjobben

Les mer

Intervju med vinkelner Christina Andersen

Christina er 32 år og fra Tromsø.

Der Jobber hun på en restaurant og cocktail-bar som heter Bardus der hun også er medeier.

Les mer

Intervju med vinkelner Jan Vibe Gregersen

Jan er 32 år gammel, fra Oslo, og har i mange år jobbet med markedsføringen av ulike dagligvareprodukter hos Mills AS og tidligere hos Mars Nordics (FMCG bransjen). Han har lenge hatt et ønske om å jobbe med vin og startet hos Vingruppen og her i selskapet Arcus Wine Brands i 2019.

Les mer