Eggesalat

Eggesalat er super lett å lage og passer godt til julefrokost eller julelunsj. Passer godt på en skive med ferskt rugbrød, med spekepølse eller røkt laks.

Ingredienser
4 stk kokt og nedkjølt egg, presset gjennom frityr øse
1 stksjalottløk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
2 ssgressløk, finhakket
2 ssrømme, stivpisket
1 dlmajones
Fremgangsmåte

Oppskriften er for 4 personer

Bland sammen alle ingredienser i en bolle og smak til med salt, pepper og sitron.

Majones oppskrifter finner du her


Kilde: Kokken Kristian

Reke og blåskjellsaus

Suveren saus som er laget av rekeskall og blåskjellkraft. Rekeskallene som kastes kan brukes til å lage enkelt og utrolig velsmakende sauser eller supper. Denne saus passer perfekt til pasta, fisk som kveite, piggvar eller sjøtunge

Les mer

Intervju med vinkelner Thorstein Solheim Taklo

Torstein er 24 år og kommer kommer fra Måløy. Torstein har bodd i Bergen i 5 år og jobbet som servitør i over 2 år. Han jobber nå ved Bjerk Restaurant & Bar.

Les mer

Intervju med vinkelner Birk Torp

Birk kommer opprinnelig fra Tønsberg flyttet til Trondheim når han var 10 og bodd der siden. Jobber som servitør på To rom og kjøkken og har jobbet der siden han startet som lærling for 5 år siden. Jobbet mye med konkurranse og lærlinger på siden av servitørjobben

Les mer

Intervju med vinkelner Christina Andersen

Christina er 32 år og fra Tromsø.

Der Jobber hun på en restaurant og cocktail-bar som heter Bardus der hun også er medeier.

Les mer

Intervju med vinkelner Jan Vibe Gregersen

Jan er 32 år gammel, fra Oslo, og har i mange år jobbet med markedsføringen av ulike dagligvareprodukter hos Mills AS og tidligere hos Mars Nordics (FMCG bransjen). Han har lenge hatt et ønske om å jobbe med vin og startet hos Vingruppen og her i selskapet Arcus Wine Brands i 2019.

Les mer