Reke og blåskjellsaus

Suveren saus som er laget av rekeskall og blåskjellkraft. Rekeskallene som kastes kan brukes til å lage enkelt og utrolig velsmakende sauser eller supper. Denne saus passer perfekt til pasta, fisk som kveite, piggvar eller sjøtunge

Les mer

Pasta Vongole

Smakfull pastarett med tomat, hvitvin og ikke minst vongole skjell

Les mer

Bacalao

Bacalao betyr torsk på spansk og kan være et godt alternativ til påskemiddagen.

Les mer

Tartar av lettrøkt laks

Den perfekte forrett til familieselskap og vennemiddager.

Les mer

Grønn curry med fisk

Grønn currysaus passer til det aller meste, både til hverdag og helgekosen.

Les mer

Hjemmelagede fiskekaker

Ikke laget fiskekaker før? Hva med å prøve disse neste gang fiskekaker står på menyen.

Les mer

Klassisk posjert skrei

Skreisesongen varer fra januar til og med mars. Her får du en klassisk oppskrift.

Les mer

Poké med laks

Hawaiiansk gatemat på sitt beste. Poke, uttales «Poh – kay» og er en marinert rå fiskerett. Den tradisjonelle versjonen består av tunfisk krydret med soya og sesamfrø, servert med ris og grønnsaker.

Les mer

Klassiske blåskjell

Dette er den klassiske måten å servere blåskjell på, og kanskje den beste.

Les mer

Grillet makrell

Fet fisk som makrell tåler grilling uten å bli tørr, grill den enten hel eller kun filene.

Les mer

Grillet breiflabb

Breiflabb er "havets indrefilet" med fantastisk hvitt og delikat fiskekjøtt.

Les mer

Skalldyr naturell

Skalldyr forbinder vi med sommer & sol, og «alle» skal spise skalldyr om sommeren,
Det mange ikke tenker over er at kvaliteten på skalldyr er best i vinterhalvåret, da vannet er kaldt og det er lite alger i sjøen.

Les mer

Stekt kveite

Et godt alternativ til påskemiddagen.

Les mer

Skalldyrsuppe

Lag nydelig suppe på restene du har igjen etter skalldyrmiddagen.

Les mer

Singapore Pepper Crab

Krabbeklør kan lage de mest fantastiske rettene, som for eksempel denne med Singapore black pepper saus. *Vann i munnen!

Les mer