Reke og blåskjellsaus
Suveren saus som er laget av rekeskall og blåskjellkraft. Rekeskallene som kastes kan brukes til å lage enkelt og utrolig velsmakende sauser eller supper. Denne saus passer perfekt til pasta, fisk som kveite, piggvar eller sjøtunge



Hjemmelagede fiskekaker
Ikke laget fiskekaker før? Hva med å prøve disse neste gang fiskekaker står på menyen.

Klassisk posjert skrei
Skreisesongen varer fra januar til og med mars. Her får du en klassisk oppskrift.

Poké med laks
Hawaiiansk gatemat på sitt beste. Poke, uttales «Poh – kay» og er en marinert rå fiskerett. Den tradisjonelle versjonen består av tunfisk krydret med soya og sesamfrø, servert med ris og grønnsaker.


Grillet makrell
Fet fisk som makrell tåler grilling uten å bli tørr, grill den enten hel eller kun filene.


Skalldyr naturell
Skalldyr forbinder vi med sommer & sol, og «alle» skal spise skalldyr om sommeren,
Det mange ikke tenker over er at kvaliteten på skalldyr er best i vinterhalvåret, da vannet er kaldt og det er lite alger i sjøen.



Singapore Pepper Crab
Krabbeklør kan lage de mest fantastiske rettene, som for eksempel denne med Singapore black pepper saus. *Vann i munnen!
